Postup přípravy
Jakmile láhve/sklenice o něco ochladnou, zavíčkujeme je, a dáme na nějaké tmavé, chladné a suché místo.
Zveřejněno 20. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný mošt - sterilovaný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMym
Moje poznámka
Jablečný mošt - sterilovaný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMym
Nejnovější recepty
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 2 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 20 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 23 hodinami
Domácí houbová paštika se sýrem
Přidáno 7. 10. 2025 10:26:02
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno 7. 10. 2025 06:07:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehýnka na paprice
Palenka před 32 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Strasak před 33 minutami
Hrášková polévka (krém) s krutony
Dasmid před 53 minutami
Vepřová játra na cibulce
Mamkanamka před 1 hodinou
Cuketový koláč
Jindriskas před 3 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Jindriskas před 3 hodinami
Babiččin hrníčkový jablečný koláč
Merylas před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečné postrouhané řezy (bezvaječné)
veronika_straka před 4 hodinami
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 15 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 16 hodinami
Suroviny:
jablko
Komentáře (2)