Postup přípravy
Jakmile láhve/sklenice o něco ochladnou, zavíčkujeme je, a dáme na nějaké tmavé, chladné a suché místo.
Zveřejněno 20. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný mošt - sterilovaný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMym
Moje poznámka
Jablečný mošt - sterilovaný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMym
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 15 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 43 minutami
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 1 hodinou
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Lenny1987 před 2 hodinami
Slovenská hrstková polévka
limosek před 2 hodinami
Hovězí po burgundsku - Boeuf Bourguignonne podle Julii Child
Lahvacek před 3 hodinami
Tvarohový koláč s ostružinami
LidaMD před 6 hodinami
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 10 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 11 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 13 hodinami
Suroviny:
jablko
Komentáře (2)