Postup přípravy
Jakmile láhve/sklenice o něco ochladnou, zavíčkujeme je, a dáme na nějaké tmavé, chladné a suché místo.
Zveřejněno 20. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečný mošt - sterilovaný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMym
Moje poznámka
Jablečný mošt - sterilovaný
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wMym
Nejnovější recepty
Květákový nákyp
Přidáno před 47 minutami
Drůbeží špízy s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové medailonky na zeleném pepři
Přidáno před 10 hodinami
Pečené papriky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 23 hodinami
Párečky v těstíčku
Přidáno 19. 5. 2025 18:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 2 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 5 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 5 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 6 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 6 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 8 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 9 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 11 hodinami
Játrový sýr podle ČSN
19488 před 22 hodinami
Domácí vlašský salát
Sefiragold 19. 5. 2025 18:00
Suroviny:
jablko
Komentáře (2)