Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso pečené v leču

Hodnocení receptu je 3,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

7. 12. 2021 11:33

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 867 kJ / 1 163 kcal
Bílkoviny109,55 g
Tuky73,16 g
Vláknina7,06 g
Cholesterol 249 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,50 g
Sacharidy15,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

24. 8. 2023 20:02

Moanka: Moc děkuji, jsem ráda, že vám chutnalo. Díky za hezkou fotku :-K

Moanka Moanka

24. 8. 2023 19:51

Moc se mi to povedlo. 👌😃 Opravdu velmi dobré jídlo! 😋😛 Lečo jsem měla své a přidala jsem i svá pečená rajčata, chilli papričky mám maličké, tak jsem dala celou, což bylo akorát pro naše jazýčky (tentokrát jsem nevařila pro děti) a pak jsme si už jen a jen pomlaskávali. 😋 Díky za moc dobrý recept… 👌😋🧑‍🍳
Hezký večer přeji… 😊

Hanis

8. 12. 2021 08:46

Přesně podle mého gusta <3, už se těším, jak o víkendu připravím...díky za recept :-K

hospodyne

7. 12. 2021 13:29

:-K doporučuji, u nás je to velmi oblíbené jídlo. Jenom maso musím krájet na plátky. Holt rodina je velmi rozcapená. I ten nejmenší, sotva začínal mluvit, pištěl: "mašínko pokájet nééé". Krájet se muselo až před ním :-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, pepř, kmín celý, sádlo, špek, cibule, lečo, klobása, protlak, česnek, mouka hladká, vývar masový

TopRecepty.cz

Vepřové maso pečené v leču

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0vpV