Ledový salát s ředkvičkami, rajčaty, pomerančem a balsamikem
Tento osvěžující salát ochutí křupavé a pikantní ředkvičky, aromatická jarní cibulka, šťavnatá rajčata i sladkokyselé pomeranče. Všechny chutě doplní a spojí zálivka ochucená balzamikovým octem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 180 kJ / 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,92 g |
Tuky | 13,09 g |
Vláknina | 17,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 80,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 2. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledový salát s ředkvičkami, rajčaty, pomerančem a balsamikem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9nN
Moje poznámka
Ledový salát s ředkvičkami, rajčaty, pomerančem a balsamikem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9nN
Nejnovější recepty
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 8 minutami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 42 minutami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kometka35 před 42 minutami
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 1 hodinou
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 1 hodinou
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 2 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 3 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 4 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 4 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 14 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 16 hodinami
Suroviny:
salát ledový,
ředkvičky,
cibulka jarní,
rajče,
pomeranče,
pažitka,
citron,
cukr,
olej olivový,
ocet balsamiko,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (4)