Medailonky v pikantní omáčce Arrabbiata
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 940 kJ / 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,78 g |
Tuky | 36,86 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 237 mg |
Sodík | 848 mg |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 14,37 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2022 21:41
29. 3. 2022 21:36
29. 3. 2022 21:00
Maruško,já si dělávám do zásoby do skleniček omáčku z rajčat a pečeného česneku.Chutná to nějak podobně jako sugo
27. 3. 2022 18:24
27. 3. 2022 18:16
27. 3. 2022 17:40
27. 3. 2022 17:27
Co je to sugo jsem si vyhledala ,ale , Maruško, kde se dá koupit ? Přes internet nebo v nějakém hypermarketu ?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 5 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 10 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 15 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 17 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Medovníkové kuličky: Jak a kdy připravit toto báječné a jednoduché cukroví
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Suroviny: maso kuřecí, sůl, pepř mletý, mouka, paprika sušená sladká, olej, cibulka jarní, česnek, sugo, pasta papriková, omáčka worcesterová, vývar masový, smetana
Medailonky v pikantní omáčce Arrabbiata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryAE
7 názorů