Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 942 kJ / 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,67 g |
Tuky | 12,79 g |
Vláknina | 14,64 g |
Cholesterol | 432 mg |
Sodík | 983 mg |
Sůl | 2,44 g |
Sacharidy | 12,77 g |
Postup přípravy
Nastavíme na program High a necháme pracovat 4-4,5 hodiny, podle velikosti a tloušťky masa. Krok 3: Po 4 hodinách můžeme do masa zapíchnout jehlu na špízy. Když neklade odpor a maso z ní jde lehce sundat, hrnec vypneme ze zásuvky. Krok 4: Měkké maso dáme stranou a uchováme v teple. Obsah hrnce rozmixujeme ponorným mixérem, podle potřeby naředíme a podle zvyklostí případně dochutíme citronovou šťávou a špetkou cukru. Krok 5: Z masa odstraníme nitě, naporcujeme a dáme do hrnce. Opět zapneme na High a ještě 10 minut vše necháme prohřát.
Na přílohu se hodí knedlík, těstoviny i rýže.
Zveřejněno 16. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na kořenové zelenině a halali v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LD7
Moje poznámka
Hovězí kližka na kořenové zelenině a halali v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6LD7
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 4 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 8 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 3 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 3 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 4 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 5 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 5 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 6 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 8 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 8 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
halali,
citron,
celer,
mrkev,
smetana,
bobkový list,
pepř,
koření nové koření,
pepř mletý,
sůl,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (3)
Jaromira18:
No, "pomaláček" taky nemám, ale jsem technik
Jak se vaří POMALU v tlakovém hrnci, he?