Vepřová panenka s rajským smetanovým přelivem
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 542 kJ / 1 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,13 g |
Tuky | 38,37 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 466 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 13,60 g |
Postup přípravy
Naklepeme, osolíme, opepříme.
Necháme chvíli odpočívat při pokojové teplotě. Krok 2: Omáčka: nakrájíme cibuli nadrobno. Osmažíme cibuli na oleji dozlatova. Přidáme lžíci hladké mouky
a opražíme. Poté vložíme protlak. Zamícháme. Přilijeme smetanu, pár minut povaříme a odstavíme z plotny. Krok 3: Maso osmažíme na másle z obou stran. Krok 4: Podáváme maso jemně přelité omáčkou, přílohou mohou být brambory, či knedlík.
Zveřejněno 16. 4. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s rajským smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9Yx
Moje poznámka
Vepřová panenka s rajským smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k9Yx
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 12 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 39 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 4 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 4 hodinami
Suroviny:
panenka vepřová,
cibule,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
smetana ke šlehání,
sůl,
pepř,
olej,
máslo
Komentáře (1)