Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na červeném víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava)

3. 6. 2022 09:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie7 586 kJ / 1 813 kcal
Bílkoviny102,14 g
Tuky128,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 3,29 g
Sodík 436 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy22,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, máslo, víno červené, cukr, cibule šalotka, pepř bílý, sůl

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lYQOV