Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Meloun s feferonkou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 8. 2009 14:54

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 028 kJ / 1 680 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32,04 g
Sůl80,00 g
Sacharidy420,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme ledově vychlazené, pozor - je to dost ostré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

10. 8. 2009 15:48

Marto, jen jako chuťovku a můžu doporučit po bouřlivé noci, zaručeně postaví na nohy ;-):-D:-D:-)):-))

Marta Marta

10. 8. 2009 15:44

Maris, takovou úpravu vidím prvně, to vypadá zajímavě:yes: a hlavně by to mohlo být dobré:-p. A k čemu takový meloun podáváš?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: zavařování melounu meloun recepty meloun zavařování recepty meloun nálev na feferonky uprava melounu zavarovani melouna zavařování meloun feferonky recepty meloun s chilli vodní meloun recepty feferonky zavařujeme meloun meloun s feferonkami meloun v nalevu meloun recept recepty z feferonek zavařujeme feferonky vykrajovani melounu meloun vodní recepty

Suroviny: meloun vodní, voda, ocet, cukr, sůl, koření hřebíček, pepř, koření nové koření, bobkový list, feferonka

TopRecepty.cz

Meloun s feferonkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MQWO