Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 703 kJ / 1 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,81 g |
| Tuky | 96,38 g |
| Vláknina | 15,94 g |
| Cholesterol | 226 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 45,92 g |
Postup přípravy
Přidáme do polévky bylinky, nakrájený romadur a po jeho rozpuštění osolíme a opepříme dle chuti. Krátce povaříme, odstavíme a vmícháme krém nebo jinou zakysanou smetanu. Rozmixujeme do konzistence jakou máme rádi. Krok 4: Pokud chceme v polévce větší kousky vyndáme potřebné množství stranou před mixováním dohladka. Podáváme s chipsy nebo krutony a čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 28. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá dýňová polévka s romadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4oJ
Moje poznámka
Voňavá dýňová polévka s romadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4oJ
Nejnovější recepty
Rizoto ze zbytků masa
Přidáno před 13 hodinami
Dvoubarevné těsto univerzální
Přidáno před 14 hodinami
Rohlíčky s marmeládou
Přidáno před 15 hodinami
Cottage placky s celerem
Přidáno před 16 hodinami
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Sladkokyselé kuře z Hradce
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 3 hodinami
Krabí pomazánka
Sahula před 7 hodinami
Vepřové kotlety na česneku
Kajkajak před 7 hodinami
Bramborové knedlíky
Kajkajak před 7 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Lida.Rose před 7 hodinami
Květáková s krupicovým kapáním
Kajkajak před 9 hodinami
Krůtí prsa na hříbkách
p.stefunova před 10 hodinami
Smažená marinovaná vepřová kotleta
Leni1970 před 10 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Lida.Rose před 10 hodinami
Suroviny:
dýně máslová,
brambory,
olej olivový,
máslo,
cibule šalotka,
česnek,
koření italské bylinky,
sýr romadur,
crème frâiche,
sůl,
pepř mletý,
rohlík,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)