Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 703 kJ / 1 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,81 g |
Tuky | 96,38 g |
Vláknina | 15,94 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 45,92 g |
Postup přípravy
Přidáme do polévky bylinky, nakrájený romadur a po jeho rozpuštění osolíme a opepříme dle chuti. Krátce povaříme, odstavíme a vmícháme krém nebo jinou zakysanou smetanu. Rozmixujeme do konzistence jakou máme rádi. Krok 4: Pokud chceme v polévce větší kousky vyndáme potřebné množství stranou před mixováním dohladka. Podáváme s chipsy nebo krutony a čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 28. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá dýňová polévka s romadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4oJ
Moje poznámka
Voňavá dýňová polévka s romadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4oJ
Nejnovější recepty
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 1 hodinou
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Řízky z pýchavky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno 4. 8. 2025 16:57:15
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Afrika řezy
dadmilka před 32 minutami
Cuketová pochoutka
marunda před 1 hodinou
Vdolečky
gabrielamachova23 před 1 hodinou
Salát ze salátových okurek
alan.h před 1 hodinou
Lečo se smaženými vejci
stosmi před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Irena1984 před 4 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Irena1984 před 4 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 5 hodinami
Americké okurky
Ala17 před 7 hodinami
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 7 hodinami
Suroviny:
dýně máslová,
brambory,
olej olivový,
máslo,
cibule šalotka,
česnek,
koření italské bylinky,
sýr romadur,
crème frâiche,
sůl,
pepř mletý,
rohlík,
bazalka čerstvá
Komentáře (3)