Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 703 kJ / 1 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,81 g |
Tuky | 96,38 g |
Vláknina | 15,94 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 45,92 g |
Postup přípravy
Přidáme do polévky bylinky, nakrájený romadur a po jeho rozpuštění osolíme a opepříme dle chuti. Krátce povaříme, odstavíme a vmícháme krém nebo jinou zakysanou smetanu. Rozmixujeme do konzistence jakou máme rádi. Krok 4: Pokud chceme v polévce větší kousky vyndáme potřebné množství stranou před mixováním dohladka. Podáváme s chipsy nebo krutony a čerstvými bylinkami.
Zveřejněno 28. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá dýňová polévka s romadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4oJ
Moje poznámka
Voňavá dýňová polévka s romadurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k4oJ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 39 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 40 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
dýně máslová,
brambory,
olej olivový,
máslo,
cibule šalotka,
česnek,
koření italské bylinky,
sýr romadur,
crème frâiche,
sůl,
pepř mletý,
rohlík,
bazalka čerstvá
Komentáře (2)