Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem a červené zelí s vínem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 15 min

60 min (45 min příprava + 15 min tepelná úprava)

27. 9. 2022 14:33

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie9 032 kJ / 2 159 kcal
Bílkoviny138,10 g
Tuky40,24 g
Vláknina35,75 g
Cholesterol 453 mg
Sodík 399 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy266,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, sádlo, cibule, brambory, mouka polohrubá, mouka hrubá, vejce, sůl, zelí červené, cibule, sádlo, sůl, pepř, kmín celý, koření hřebíček, víno červené, jablko, cukr, ocet, cibule, sádlo

TopRecepty.cz

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem a červené zelí s vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZRjE