Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Shimeji houbičky s rajčátky a paprikou

Cestování nám umožňuje poznávat nejen cizí kraje, ale i jejich kuchyni. Někdy nás exotické suroviny zaujmou tak, že je zkusíme využít i doma. Ochutnejte sami, jak chutnají shimeji houbičky v českém provedení.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

15. 6. 2023 07:30

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 479 kJ / 592 kcal
Bílkoviny23,60 g
Tuky41,81 g
Vláknina16,36 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 1,74 g
Sůl3,42 g
Sacharidy23,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud se bude někomu zdát recept známý jedná se o podobnost čistě náhodnou. Kromě houbiček je ze surovin co dům dal a uvařen dle mé chuti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 6. 2023 21:48

mika59: :-) moc děkuji za komentář a přeji krásný, klidný večer:-K

mika59 mika59

15. 6. 2023 21:38

Mám ráda tyhle houbičky, jídlo vypadá moc dobře:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: olej olivový, olej sezamový, česnek, cibule šalotka, rajče cherry, pórek, paprika čerstvá bílá, chilli paprika čerstvá, omáčka rybí, vejce, zelená nať

TopRecepty.cz

Shimeji houbičky s rajčátky a paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5xBR