

Pohanka s houbami shimeji
Suroviny
- 200 g pohanky
- 300 g hub shimeji
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- olej
- pepř
- majoránka
- sůl
- drcený kmín
- 100 g tvrdého sýru
Postup přípravy receptu
Pohánku zalejeme vriacou vodou, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín.
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme cesnak narezaný na plátky a necháme rozvoňať.
Vložíme huby, osolíme, okoreníme čiernym korením a drvenou rascou. Pražíme 5 minút.
Pridáme pohánku a opäť restujeme za miešania asi 5 minút.
Nakoniec pridáme na malé kocôčky nakrájaný syr a už len premiešame a podávame.
Pred podávaním posypeme majoránkou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pohanka s houbami shimeji
K receptu nejsou žádné komentáře.