Pohanka s houbami shimeji

Suroviny

200 g pohanky
300 g hub shimeji
1 cibule
2 stroužky česneku
olej
pepř
majoránka
sůl
drcený kmín
100 g tvrdého sýru

Postup přípravy receptu

  1. Pohánku zalejeme vriacou vodou, zakryjeme a zabalíme na 30 min do perín.

  2. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme cesnak narezaný na plátky a necháme rozvoňať.

  3. Vložíme huby, osolíme, okoreníme čiernym korením a drvenou rascou. Pražíme 5 minút.

  4. Pridáme pohánku a opäť restujeme za miešania asi 5 minút.

  5. Nakoniec pridáme na malé kocôčky nakrájaný syr a už len premiešame a podávame.
    Pred podávaním posypeme majoránkou.

Komentáře k receptu Pohanka s houbami shimeji

K receptu nejsou žádné komentáře.