Houbičky bílé shimeji na cibulce
Houba Shimeji neboli líhovec moučný je oblíbená v japonské kuchyni. S cibulkou, mrkví a zelím z ní během chvilky vytvoříte výborné jídlo, které můžete použít jako přílohu nebo jako hlavní chod s nudlemi nebo rýží.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 096 kJ / 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,94 g |
Tuky | 21,22 g |
Vláknina | 4,71 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 12,24 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je můj vlastní, koupila jsem houbičky a ostatní bylo co dům dal. Nudle jsem použila domácí ze špaldové mouky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Králík na víně se smetanou a játry
Přidáno před 12 hodinami

Závin z cuketového těsta
Přidáno před 17 hodinami

Pomazánka z cizrny a mrkve
Přidáno před 17 hodinami

Kuřecí polévka s bulgurem
Přidáno před 20 hodinami

Listové bublinky se šlehačkou
Přidáno 20. 9. 2023 21:46

Tvarohové knedlíky s borůvkami a rozvarem
Přidáno 20. 9. 2023 19:50
Právě bylo uvařeno:

Francouzská cibulačka
uvařil/a yossi
před 6 hodinami

Uzené s knedlíkem a křenovou omáčkou
uvařil/a Merylas
před 9 hodinami

Jednoduchý kynutý švestkový koláč
uvařil/a Dol.Ivona
před 9 hodinami

Bábovka z podmáslí
uvařil/a nikinka1
před 9 hodinami

Mletý řízek se sýrem a jogurtem
uvařil/a Moanka
před 10 hodinami

Cuketové "chipsy"
uvařil/a rakapka
před 10 hodinami

Kulajda z cukety
uvařil/a rakapka
před 10 hodinami

Dvoubarevný piškot s polevou
uvařil/a Askota
před 10 hodinami

Pečená švestková povidla
uvařil/a IrenaSirena
před 11 hodinami

Hrnková buchta (s čímkoliv)
uvařil/a Jirislegr
před 11 hodinami
Další recepty
Suroviny: cibule šalotka, olej olivový, mrkev, zelí, česnek, omáčka rybí, pepř mletý, koriandr čerstvý
Houbičky bílé shimeji na cibulce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY8yp
0 názorů