Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jakofleky - mořská štika zapečená s rýží

Rýže je dobrým zdrojem škrobu, bílkovin a vlákniny, ale neobsahuje lepek. Ve spojení s mořskou štikou, také nazývanou hejk, která má bílé maso, je pevnější struktury a téměř bez tuku, je vhodná je pro jakoukoliv tepelnou úpravu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 40 min

55 min (15 min příprava + 40 min tepelná úprava)

29. 8. 2023 20:16

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 490 kJ / 2 268 kcal
Bílkoviny95,22 g
Tuky54,04 g
Vláknina11,52 g
Cholesterol 987 mg
Sodík 4,95 g
Sůl11,74 g
Sacharidy346,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mořská štika, rýže, vejce, smetana, sádlo, omáčka sojová, česnek, tymián, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Jakofleky - mořská štika zapečená s rýží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5RW4