Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí srdce na špeku

Hovězí srdce má vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku. Připravit ho můžeme jednoduše, stačí ho opéct na základu ze špeku a cibule a poté dusit doměkka. K dochucení použijeme sójovou a worcestrovou omáčku, zahustíme a vynikající jídlo je hotové.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 60 min

95 min (35 min příprava + 60 min tepelná úprava)

26. 9. 2023 20:29

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 813 kJ / 911 kcal
Bílkoviny7,76 g
Tuky84,74 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy27,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 9. 2023 18:56

Romanko,děláš chutě:-Q:-K také ho tak dělávám,ale v papiňáku,v obyč.hrnci bych na to neměla nervy:-8

RubyRom RubyRom

27. 9. 2023 12:05

Marie Svarcova: Moc děkuji. Ano babička to taky dělávala a měli jsme to rádi. Když jsem to srdce viděla u řezníka hned:-K jsem si vzpoměla na babi a musela jsem ho koupit. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 9. 2023 09:14

:-)<3:yes::yes: to měl moc rád můj muž, dlouho a už dlouho jsem tu dobrotu nevařila, musím to napravit :-K pěkný recept, je dobré připomínat recepty našich babiček :-K

RubyRom RubyRom

27. 9. 2023 06:42

hospodyne: :-K:-K:-K

hospodyne

26. 9. 2023 22:03

:-K je to vážně moc dobré jídlo.:yes: za malý peníz hodně muziky a když ho dusím v tlakáči i docela rychlé:-D:-D

RubyRom RubyRom

26. 9. 2023 21:55

Bayta (moderátorka): Děkuji:-K

Bayta (moderátorka)

26. 9. 2023 20:58

Hovězí srdce jsem nikdy nejedla, ale takhle vypadá zajímavě :) Pokud ho seženu, určitě vyzkouším.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: srdce hovězí, sůl, pepř mletý, špek, cibule, omáčka sojová, omáčka worcesterová, vývar masový, mouka hladká, máslo

TopRecepty.cz

Hovězí srdce na špeku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE7GY