Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chilli krém

Název Habanero je odvozen ze španělského pojmenování Havany. Jedná se o jednu z nejpálivějších paprik. Z namletých plodů pak připravíte široce využitelnou chilli pastu.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

19. 10. 2023 14:36

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie2 596 kJ / 621 kcal
Bílkoviny5,36 g
Tuky42,30 g
Vláknina6,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,02 g
Sůl15,00 g
Sacharidy52,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ukládám a vyzkouším, pěkný recept :-)

Burdyny Burdyny

22. 10. 2023 22:27

Elivet: Není za co 😊👍

Elivet

22. 10. 2023 22:19

Výborné :-) právě jsem zpracovala úrodu a mohu doporučit. Děkuji za inspiraci :-)

Burdyny Burdyny

19. 10. 2023 16:13

Marie Svarcova: a je taky výborný ;-) všem co jsem rozdal po skleničce, nebo dal jen ochutnat, tak si velice pochvalovali. Doma nám z vlastní úrody vydrží celý rok :-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 10. 2023 16:04

:-)<3:yes::yes: recept se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: chilli paprika čerstvá, česnek, voda, protlak rajčatový, krém paprikový, olej olivový, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Chilli krém

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G6RLL