Chilli krém
Název Habanero je odvozen ze španělského pojmenování Havany. Jedná se o jednu z nejpálivějších paprik. Z namletých plodů pak připravíte široce využitelnou chilli pastu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 596 kJ / 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,36 g |
Tuky | 42,30 g |
Vláknina | 6,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,02 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 52,99 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 10. 2023 23:14
22. 10. 2023 22:27
22. 10. 2023 22:19
19. 10. 2023 16:13
19. 10. 2023 16:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 11 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 35 minutami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 2 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 3 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 4 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 4 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 4 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak uchovat chilli papričky na zimu? Vyzkoušejte různé způsoby sušení, díky kterým si uchováte pálivé plody
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Jak uchovat chilli papričky? Krásně barevné plody dají našim gulášům tu pravou chuť
Další recepty
Suroviny: chilli paprika čerstvá, česnek, voda, protlak rajčatový, krém paprikový, olej olivový, sůl, cukr
Chilli krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6RLL
5 názorů