Zapečená slepičí pochoutka

MamlajdaD Kuchařka: MamlajdaD

4 a více Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

1 uvařená slepice
1 větší cibule
strouhanka
4-5 vajec
1 zakysaná smetana
pepř a sůl
kousek másla
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Uvařenou slepici obereme, pomeleme a maso na cibulce podusíme. Dušené maso necháme vychladnout, pak přidáme strouhanku, vejce, zakysanou smetanu, pepř a sůl. Můžete případně dokořenit i podle své chuti.

  2. Směs promícháme a dáme na vymaštěný pekáček. Nahoru dáme pár plátků másla a v troubě zapečeme. Podáváme s vařeným bramborem, kaší nebo šťouchačkami a na talíři obložíme zeleninou (okurky, rajčata, papriky apod.) a ještě si k tomu můžeme udělat mísu salátu.

Poznámka

Snadné, rychlé, levné a hlavně dobré!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Zapečená slepičí pochoutka

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo