Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slepičí oběd

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 2. 2009 14:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 734 kJ / 1 131 kcal
Bílkoviny33,56 g
Tuky63,02 g
Vláknina13,83 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 1,16 g
Sůl2,68 g
Sacharidy102,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na uvedený recept sa nehodí kurča, je príliš rýchlo urobené. Sliepka má tvrdšie mäso a potrebuje dlhšiu prípravu.

Jedným vrzom máme polievku aj druhé jedlo s malým množstvom práce.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

8. 2. 2009 20:52

Janka, u nás dostať krásne maďarské sliepočky, žiadne vysušeniny:-D:-D:-D A tým, že ich najprv varíš v polievke, nie je sliepka suchá, a aj polievka je zo sliepky silnejšia ako z kurčaťa. Občas ma aj suseda zo záhrady obdarí sliepočkou, vtedy je to pochúťka:-D:-D
ercicka, môžeš niekedy vyskúšať zo sliepky aj toto : http://www.toprecepty.cz/recept/2552-sliepice--na-...

ercicka ercicka

8. 2. 2009 18:56

aha, ja som si datum nevsimla :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2009 18:54

ercicka, nemohla jsi to najít dříve, je to tady ode dneška, ale fakt, slepice jsou levnější a vypadá to fakt skvěle. Taky jsem si to uložila, zase nějaká inspirace na oběd. Jen musím počkat, až uvidím nějakou nevyskákanou slepičku!:-D:-))

ercicka ercicka

8. 2. 2009 18:18

ze som toto nenasla skor :yes: davam do oblubenych, ked sa zase nabuduce seknem a miesto kurata kupim sliepku, tak budem vediet co s tym :yes::yes::yes:

sebena sebena

8. 2. 2009 17:49

Vypadá to moc dobře,jak recept tak fotečky, koukám, že jsme se dnes docela schodli s tou slepičí nadílkou;-) recept si ukládám a určitě vyzkouším:yes:

Paprika Paprika

8. 2. 2009 16:39

Fotopostup:yes: Recept je taky zajímavý, ale já si nemůžu pomoct - raději upeču kuře. Tejajo nic proti tobě. Víš, že spoustu tvých receptů obdivuji.

Bibinka Bibinka

8. 2. 2009 15:55

Mě zas ty kupovaný pipiny připadají jak "vyskákanej chocholouš",taky bych nevěřila, že se něco tak pěkného dá z nich udělat.Tejajo, díky za inspiraci:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2009 15:29

Terezko, ten postup nemá chybu v těch fotografíích :-)

tejaja tejaja

8. 2. 2009 14:36

Janka nerozpadne, sliepku aj keď varíš dlhšie, drží v kope. Preto sa na tento recept nehodí kurča, to by sa ti rosypať mohlo;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 2. 2009 14:21

Nikdy bych nevěřila, že upečená slepice může tak hezky vypadat, většinou jsou to vysušeniny a vypadají, jak dostihoví koně. Já bych se bála, že ji převařím a že když ji vytáhnu z hrnce, rozpadne se mi:-)) jsem holt tele! Ale máš to moc hezké, Terezko:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slepice recepty recepty ze slepice recepty slepice recept na slepici slepičí maso slepice recept recept slepice inspirace na oběd slepičí polévka v pomalém hrnci recepty na slepici slepičí maso recepty recepty ze slepičího masa jak upect slepici slepice-recepty vařená slepice recepty na obed recepty co ze slepice recepty pomalý hrnec slepice vařené slepičí maso slepice v pomalém hrnci

Suroviny: slepice, směs zeleninová do polévky, sůl, pepř, česnek, cibule, rohlík, olej, mléko, sůl, pepř, petrželka, vejce, olej, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Slepičí oběd

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5wl