Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Uzený tolstolobik

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 12. 2017 20:05

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Iva Trhoňová

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie27 153 kJ / 6 490 kcal
Bílkoviny549,50 g
Tuky472,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,75 g
Sodík 69,10 g
Sůl172,80 g
Sacharidy9,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podle rady M. Štěpničky u tolstolobika po vykuchání odřezáváme spodní část břicha, kde je uložen pouze tuk. Teprve pak krájíme na podkovy a dále upravujeme.

Uzený tolstolobik má úžasné maso. Příjemně tučné, s pevnějšími vlákny.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

13. 12. 2017 17:22

cathleen:
" po vykuchání odřezáváme spodní část břicha,"
Jj, :yes:
Dělám i u kapra na smažení; zvláště u přerostlého jedince dokáže tuk nadělat polepšovnu v ústech;-)
Prošel jsem pár rcp a o odstranění tuku nikde ani zmínka... 8-(

cathleen cathleen

13. 12. 2017 16:50

Všem vám děkuji za milé komentáře <3 uzený tolstolobik je opravdu výjimečně chutná ryba - jiné sladkovodní už neudíme. Kapr je také výborný, ale tolstolobik nám přeci jen o dost víc chutná a udit třeba pstruha je nám líto - tuhle výbornou rybu si nejraději osmahneme jen tak, naprudko na pánvi ;-)
Takže si z každoročního výlovu, kam manžel s kamarádem jezdí, vyudíme velkého tolstolobika....

Iljusa Iljusa

13. 12. 2017 13:28

Dovoluji si udělit bodík, měla jsem čest tuto rybu uzenou jíst. Byla to božská mana v ústech, která zmizela jak pára nad hrncem. <3<3

clupmi clupmi

12. 12. 2017 22:05

To musela být neskutečná dobrota! :yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

11. 12. 2017 09:37

Ivuš, asi se dám na uzení, udírnu mám na zahradě, jenže dost velkou. Teď by se hodila i nějaká menší. Paráda.:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 12. 2017 21:48

cathleen: Ivo díky,za tip;-)máme postavenou letos udírnu,tak by se to příští rok hodilo,jen ho sehnat;-):yes::yes:

cathleen cathleen

10. 12. 2017 21:31

Holky, děkuju :-K

hosta: BYL, Jituš, zmizel velice rychle.

Simona Skolakova: Simčo, fantazie:-! Pokud někdy budeš moct, určitě zkus. My ho kupujeme jen na to uzení, ale zato pravidelně, každý rok.

Simona Skolakova Simona Skolakova

10. 12. 2017 21:25

Tak to bych ráda ochutnala:-p:yes::yes:

hosta hosta

10. 12. 2017 20:59

ten teda je:yes:

zizala zizala (moderátorka)

10. 12. 2017 20:51

:-O<3:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak udit tolstolobika tolstolobik tolstolobik recept jak vyúdit tolstolobika tolstolobik recepty jak udit rybu tolstolobik uzený tolstolobyk recept na uzeného tolstolobika tostolobyk recept tolstolobik udíme tolstolobika ryba tolstolobik jak udit na tolstolobika ryba tolstolobik uzený grilovaný tolstolobik jak vykuchat tolstolobika recept na tolstolobika jak vyudit tostolobyka příprava tolstolobika na uzení recept na uzení pstruha

Suroviny: tolstolobik, sůl, voda

TopRecepty.cz

Uzený tolstolobik

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yw72