Hovězí kližka na zelenině se smetanou v pomalém hrnci
Hovězí kližka na zelenině se smetanou, připravená v pomalém hrnci, je dokonalým spojením šťavnatého masa, čerstvé zeleniny a krémové smetany. Stačí jen jednoduché přísady, trochu času a vynikající oběd je na stole.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 926 kJ / 1 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,07 g |
Tuky | 75,05 g |
Vláknina | 37,12 g |
Cholesterol | 498 mg |
Sodík | 833 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 97,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Po 4 hodinám můžeme jehlou na špízy do kousku masa udělat zkoušku měkkosti. Pokud maso z jehly dobře nesjede, přidáme ještě půl hodiny navíc. Pak pokračujeme dál podle postupu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2024 16:44
13. 3. 2024 08:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 2 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 3 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 12 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 4 sekundami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 44 minutami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 45 minutami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 2 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 2 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 4 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 5 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 5 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Jak se dělí hovězí maso? Které části jsou šťavnaté a libové
Další recepty
Suroviny: kližka hovězí, cibule, brambory, paprika čerstvá červená, rajče cherry, česnek, koření kari, olej, voda, smetana sladká, pepř mletý, sůl
Hovězí kližka na zelenině se smetanou v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEy4A
2 názory