Cuketa z grilu
Cuketa a středomořské koření spolu náramně ladí. Tou nejjednodušší přípravou je grilování. Takto připravenou mladou cuketu využijete jako přílohu i jako chutné lehké bezmasé jídlo.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 470 kJ / 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 10,55 g |
| Vláknina | 2,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,02 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cuketu omyjeme, osušíme a nakrájíme na kolečka cca 1 cm silná.
Krok 2: Olivový olej rozmícháme s kořením.
Krok 3: Těsně předtím, než dáme cuketu na rozpálený gril, potřeme plátky z obou stran bylinkovým olejem.
Grilujeme z každé strany 2 – 3 minuty.
Grilujeme z každé strany 2 – 3 minuty.
Zveřejněno 22. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketa z grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2OKz
Moje poznámka
Cuketa z grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2OKz
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 28 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 29 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 31 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 31 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 42 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 2 hodinami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 3 hodinami
Suroviny:
cuketa,
olej olivový,
koření gyros,
sůl
Komentáře (1)