Pečená podzimní zelenina
Během pečení získá zelenina úžasnou intenzivní chuť, navíc ji připravíme skoro bez práce. Zeleninu stačí očistit, nakrájet a péci potřenou olivovým olejem. Chutná skvěle samostatně, jen s jogurtovým dipem, nebo ji podáváme jako přílohu.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená podzimní zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5WW
Moje poznámka
Pečená podzimní zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO5WW
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 12 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno 16. 10. 2025 17:09:02
Liptovská pomazánka
Přidáno 16. 10. 2025 15:07:03
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový perník
collins před 12 minutami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 2 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 3 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 4 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 4 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 6 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 6 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 7 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 7 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
řepa červená,
brambory,
cibule,
olej olivový,
sůl,
pepř mletý,
tymián,
jogurt bílý,
česnek
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.