Filé s hořčičnou omáčkou s kapary a bramborovým pyré
Oběd výživný, chutný a rychle hotový, na kterém si pochutnají jak dospělí, tak i děti, to je rybí filé s bramborovým pyré. S tímto receptem klasiku pozvedneme o úroveň výš. Jemné rybí maso doplní omáčka z créme fraîche, vína, kapar a bylinek.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filé s hořčičnou omáčkou s kapary a bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWNRY
Moje poznámka
Filé s hořčičnou omáčkou s kapary a bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWNRY
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 1 hodinou
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 3 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 39 minutami
Růžová bábovka
jemelka před 40 minutami
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 45 minutami
Nakládaný bůček
magdalenka před 45 minutami
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 46 minutami
Dršťková polévka
magdalenka před 46 minutami
Falešná treska
magdalenka před 46 minutami
Bedly v celestýnském těstíčku
magdalenka před 46 minutami
Maminčiny koblihy
magdalenka před 47 minutami
Americké okurky
magdalenka před 47 minutami
Suroviny:
filé,
crème frâiche,
hořčice dijonská,
hořčice hrubozrnná,
pórek,
kapary,
česnek,
víno bílé,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
bobkový list,
olej olivový,
tymián,
ořech muškátový,
brambory,
mléko plnotučné,
máslo,
pažitka,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)