Ryba po mlynářsku s holandským hráškem
Holandský hrášek je opravdu vynikající kombinace sladkého hrášku a poctivé holandské omáčky. K rybě se skvěle hodí a celý pokrm má slavnostní nádech. Podávejte nejlépe s vařenými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba po mlynářsku s holandským hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Yn5
Moje poznámka
Ryba po mlynářsku s holandským hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2Yn5
Nejnovější recepty
Banánový koláč s ořechy
Přidáno před 2 hodinami
Vaječná tlačenka s houbami
Přidáno před 5 hodinami
Staročeský kočičí tanec s klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vaječný nářez s medvědím česnekem
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní utopenci s kečupem
Přidáno před 6 hodinami
Naložená velikonoční vejce
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slané tvarohové tyčinky
Neregistrovaný před 5 minutami
Bramboráky se zelím
Neregistrovaný před 8 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Neregistrovaný před 9 minutami
Buchta Himálaje
Neregistrovaný před 38 minutami
Mleté kuřecí kuličky ve fazolkové omáčce
Moanka před 42 minutami
Vošouch
Neregistrovaný před 42 minutami
Muffiny se sýrem a anglickou slaninou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
Neregistrovaný před 1 hodinou
Vanilkové cupcakes podle Mišky Kuličky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Bábovka se strouhanými jablky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
ryba bělomasá,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
mouka polohrubá,
citron,
máslo,
olej olivový,
hrášek mražený,
žloutek,
máslo,
víno bílé
Komentáře (1)