Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Kapr je u nás nejběžnější rybou, mnoho lidí mu ale nepřišlo na chuť. Přitom stačí dobrý recept a kapr chutná skvěle. Ochutnejte kapří filety zapečené ve voňavé bylinkové krustě a jistě si také pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wZQ
Moje poznámka
Kapr s bylinkovo-citronovou krustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wZQ
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 3 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 6 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 7 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 8 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 10 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 10 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 12 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 13 hodinami
Suroviny:
filet z kapra,
sůl,
pepř mletý,
strouhanka,
citron,
petrželka,
olej,
citron,
limetka
Komentáře (2)