Vepřová líčka z pomalého hrnce
Vepřová líčka z pomalého hrnce jsou velice šťavnatá a nemusíte je stále podlévat, aby se nic nepřipálilo. Pokrm můžete směle podávat při slavnostnějších příležitostech. Ideální přílohou je bramborová nebo celerová kaše.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5GOD
Moje poznámka
Vepřová líčka z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5GOD
Nejnovější recepty
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 1 hodinou
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 4 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 7 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový piškot
malami před 15 minutami
Těstoviny s žampiony a brokolicí
Limek před 49 minutami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
hajibuni před 54 minutami
Palačinky s džemem
MarketJ před 1 hodinou
Salát ze syrové červené řepy
mertice před 1 hodinou
Pečená zelenina s červenou řepou a jablky
Evajira před 1 hodinou
Jablkové čatní
josef.ridic před 1 hodinou
Kuřecí stehna s vaječnou náplní
Leni1970 před 1 hodinou
Filé smažené v troubě
[email protected] před 1 hodinou
Krůtí maso s houbami
[email protected] před 1 hodinou
Suroviny:
líčka vepřová,
cibule,
mrkev,
celer,
česnek,
slanina,
víno červené,
vývar masový,
protlak rajčatový,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
tymián,
sůl,
olej,
máslo
Komentáře (2)