Vepřová líčka z pomalého hrnce
Vepřová líčka z pomalého hrnce jsou velice šťavnatá a nemusíte je stále podlévat, aby se nic nepřipálilo. Pokrm můžete směle podávat při slavnostnějších příležitostech. Ideální přílohou je bramborová nebo celerová kaše.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová líčka z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5GOD
Moje poznámka
Vepřová líčka z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5GOD
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 6 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 7 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 10 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 13 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 50 minutami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 1 hodinou
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 1 hodinou
Grilování zeleniny
babkalenka před 1 hodinou
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 2 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 2 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Massa před 2 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Limek před 2 hodinami
Koláč z tvarohu s jablky
Cinderka před 4 hodinami
Suroviny:
líčka vepřová,
cibule,
mrkev,
celer,
česnek,
slanina,
víno červené,
vývar masový,
protlak rajčatový,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
tymián,
sůl,
olej,
máslo
Komentáře (2)