Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustový eintopf

Hodnocení receptu je 5,0 (47×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

17. 9. 2009 13:31

Suroviny

Porce: 5-6

Nutriční hodnoty

Energie5 568 kJ / 1 331 kcal
Bílkoviny48,74 g
Tuky81,30 g
Vláknina24,25 g
Cholesterol 152 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,20 g
Sacharidy94,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Toto jídlo hraje v mém jídelníčku prim. Je to jídlo, které mi vařila moje babička a vždy jsem se po něm mohla utlouct a hlavně, je to super jídlo na úsporu nádobí;-). Eintopf je moc dobrý hned po uvaření, ale když se chvilku rozleží, tak je to velká mňamka.

Kapustu na to kupuji hned velkou, protože ty větší listy oloupu a schovám na plnění a zbytek kapusty (pokud nějaký je) dám vařit do vývaru z kostí; z hovězího (to miluje manžel) ;-).

Eintopfu dělám vždy víc, protože nám klasické 3 porce nikdy nestačí :-D.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mirca75 mirca75

22. 3. 2011 22:20

Magdalenko:-) důkaz je dokonalý, děkuju Ti za něj:-K a jsem moc ráda, že vám chutnalo:-). Moc Tě zdravím....:-K.

magdalenka magdalenka

22. 3. 2011 20:51

Mirečko, práve som dovarila. Výborné - :yes: dala som klasickú údenú klobásu, zdá sa mi, že je v nej aj mäso...
(Prikladám nedokonalý dôkaz.)

Irrena Irrena

9. 11. 2010 12:02

Mirco taková jídla milujeme:yes:

mirca75 mirca75

11. 9. 2010 08:42

Miroslave:-),nejdřív jsem se vašeho komentáře hodně lekla;-(,ale poslední věta ve vzkazech mi ukázala,že je to myšleno jinak (doufám). K těm porcím - pakliže se eintopf jí s pečivem,tak to na tyto porce stačí,ale i u nás je to tak na dvakrát,třikrát;-). Záleží na tom,jaký je člověk strávník,nebo na tom,jestli má chuť,se pěkně "napucnout". A tohodle jídla se nacpat dokážeme:-8;-).

miroslavrozsival

10. 9. 2010 22:25

Mirčo ty pěkně lžeš! Píšeš 5-6 porcí a já jsem to snědl na dvakrát. Jak je to možné?????? Pro jak velkýho člověka je jedna porce? Nebo jsem takové pras...o?

mirca75 mirca75

25. 8. 2010 22:53

LucieH25:-) děkuju:-K. Naše děti ho taky milují a jsem ráda,že recept našel další rodinu,kde zachutnal;-).

LucieH25

22. 8. 2010 20:12

Díky za recept, u nás moc uspěl,dala jsem i 14měsíčnímu synovi a chutnal mu, proto uděluji :yes::-))

mirca75 mirca75

8. 5. 2010 14:18

Špagetko:-)jsem moc ráda,že jste si pochutnali a pochvala od Keltských Bavoráků potěší dvojnásob;-):-)).Taky moc díky,za krásnou fotku:-).

spagetka spagetka

5. 5. 2010 14:03

Miru, uvařeno a sežr...:-8 a to doslova!:-K:-KA prostě se to bude dělat, variant je mooc Já si dala variantu jen bez salámu, rodinka chtěla páreček, přidala jsem lžičku rajského protlaku a malinko kysané smetany. Přidám fotečku a eintopfy miluju v jakékoli podobě... (bodejť by ne, když muž a jeho rodina jsou Bavoráci, on dodává - Keltští Bavoráci :-D:-D)

mirca75 mirca75

13. 3. 2010 16:32

Papričko:-)díky za repete:-8 a teď mě moc zajímá,co na to tvůj Antonio;-):-)).

Paprika Paprika

12. 3. 2010 13:12

Dnes jsem vařila opět tento kapustový eintopf - tentokrát nedietně:-8. Vitamíny jsou na konci zimy potřeba;-). Do základu jsem dala kousek anglické slaniny a oliv.olej. Chtěla jsem přidat kousek čerstvého zázvoru, o kterém jsem věděla, že je v lednici, ale už nebyl vhodný ke konzumaci:-(:-(. Tak jsem tam vrazila čerstvou čili papričku - kluci to stejně jíst nebudou. Je to vynikající :-p:-p. Ještě uvidím, co této inovaci řekne Antonio, ale myslím, že uspěju :-)):-)) ;-)

Wendy1

1. 3. 2010 15:22

tak jsem ted' při prohlížení tvých receptů narazila na podobný který jsem zrovna vložila.:-O ale i ten tvůj způsob vyzkouším přeci jen tam máš něco na víc.;-)(takže žádný originál škoda;-()snad příště:-*

vilaAmalka

13. 11. 2009 20:57

Dobrý večer,tak dnes jsem také zkusila a manžel prohlásil "to je mnamka.Nacpal se až funí:-Dtakže dávám jak jinak:yes::yes::yes:

karkulka

3. 11. 2009 20:50

Rodinka moc nadšená nebyla,ale já strašně moc.:-)) Velká dobrota.

mirca75 mirca75

21. 10. 2009 00:52

Papriko:-)díky za vyzkoušení:-8;-).Mareček mi v mnohém připomíná mého Vojtu,když má odmítavé období.To radši bude mít zaracha,než by snědl něco,co vždy s chutí spapá:-S;-):-D.Je ale možné,že ten česnek byl intenzívnější,protože se jeho chuť neměla kam částečně schovat(brambory).Jinak mě moc těší,že tvůj muž změnil na toto jídlo názor a chutnalo mu:-p.Pamatuji si,že Martin,měl po mém prvním uvaření eintopfu(myšleno uvařený v manželství;-)),taky podobný výraz:-O,pak ochutnal a dneska když vidí kapustu,tak ji rovnou bere;-):-D.Máš moc pěkné a šťavnaté fotečky:-p.Výbušná:-)dovolím si vám už v předstihu,popřát dobrou chuť:-).

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: eintopf eintopf recept recepty s kapustou recept eintopf recept na eintopf eintopf recepty aintopf čočkový eintopf vaření v titanovém nádobí vaření v titanovém hrnci titanové nádobí recepty recepty eintopf recept s kapustou polévka eintopf recepty pro titanové nádobí recepty na eintopf jídlo eintopf titanové nádobí-recepty recepty titanové nádobí kapustový

Suroviny: kapusta, sádlo, mouka hladká, cibule, česnek, mrkev, brambory, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, kabanos, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, kmín celý, voda

TopRecepty.cz

Kapustový eintopf

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZVP5