Zapečené jitrnice na zelí
Jitrnice na zelí se skvěle hodí k masopustnímu hodování, ale také v době, kdy nemáte moc času na vaření a chcete si pochutnat na netradiční pochoutce. Podávat je můžete s bramboráčky, vařenými bramborami a nebo s chlebem.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené jitrnice na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Dqj
Moje poznámka
Zapečené jitrnice na zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Dqj
Nejnovější recepty
Pyré z pečené dýně a kuřecí prso (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 14 hodinami
Kardamonovo-kakaové pletence
Přidáno před 17 hodinami
Chia pudink s tvarohem vhodné i pro diabetiky typu. 2
Přidáno před 17 hodinami
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené nachos
Přidáno 11. 2. 2025 08:02
Řecká kuřecí polévka - Avgolemono
Přidáno 10. 2. 2025 20:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Neregistrovaný před 16 sekundami
Koláč olejový hrnkový s ovocem
Neregistrovaný před 4 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Neregistrovaný před 7 minutami
Opravdu křupavé vafle
Mici76@seznam.cz před 9 minutami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 10 minutami
Tlačenka
Neregistrovaný před 12 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Neregistrovaný před 18 minutami
Opravdu rychlý hrk, hrk dort
Neregistrovaný před 18 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Neregistrovaný před 22 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
Neregistrovaný před 28 minutami
Suroviny:
jitrnice,
cibule,
zelí kysané,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
cukr
Komentáře