Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 665 kJ / 2 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,00 g |
Tuky | 27,80 g |
Vláknina | 28,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 485,63 g |
Postup přípravy
Šikovných receptů vyrábí Vitana několik druhů, do těsta jdou použít všechny.
Zveřejněno 19. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šikovný chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZA6
Moje poznámka
Šikovný chlebík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZA6
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou
Dogys před 12 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 15 minutami
Míša řezy
Alena Kovarova před 21 minutami
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 57 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 59 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 2 hodinami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 2 hodinami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
unold 68415 recepty,
pekárna unold,
unold8660.cz,
domáci chlebík,
unold recepty,
domácí pekárna unold,
unold 68511 recepty,
www čarujeme,
chlebík z domácí pekárny,
domácí pekárna unold recepty,
recepty unold,
www,čarujeme,
unold 68511 domácí pekárna,
domácí pekárna unold 8660,
hříbková omáčka na zapékání,
hříbková omáčka vitana,
unold pekárna recepty,
porovitý domácí chlebík,
domácí pekárna unold 68511,
recepty pro unold 68415
Suroviny:
voda,
olej olivový,
cukr,
sůl,
omáčka hříbková,
kmín drcený,
česnek sušený,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
droždí,
kvásek
Komentáře (10)