

Mexická cuketa
Suroviny 4 porce
- 2 hrnky cukety nastrouhané na tenké plátky
- 1 čerstvá paprika
- 2 rajčata
- 1 hrnek vařené rýže
- 2 stroužky česneku
- 2 lžičky chilli (nebo dle chuti)
- olej
- sůl
- sekaná petrželová nať
Postup přípravy receptu
Na oleji na silnom plameni za občasného miešania 5 min restujeme cuketu, na malé kocky narezané paradajky a na pásiky narezanú papriku.
Pridáme ryžu, chilli, nasekaný cesnak, jemne osolíme a necháme prehriať. Na tanieri posypeme vňaťou.
Poznámka od kuchařky
Recept je podľa I. Bukovského.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Mexická cuketa
-
Tom Beyk: Ďakujem za krásnu fotku. Ja tiež nie som vegetarián, ale zeleninu milujem, stojí u mňa na 1. mieste.
Niekedy skúsim tvoju verziu, s mäskom.
-
...je to vlastně zeleninový džuveč. Já to dělám přímo z leča ale dnes, inspirován tímto receptem jsem dodržel ingredience a protože nejsem vegan tak jsem místo cuketou začal postup kuřecími nudličkami. Myslím, že se mi to povedlo - má to šmak.
Dovolil jsem si přidat foto. Jídlo bylo s banánovou cuketou. -
dik za napad zitra udelam
-
-
mika59: Ďakujem.
-
Mňam to by mi chutnalo
-
Dělám hodně podobně, jen ještě přidávám pár kapek sójové omáčky, je to moje oblíbené jídlo.
-
Vypadá to moc chutně
-
Dievčatá, vďaka za milé komentáre.
-
Hmm, zase něco pro mne Terezko!
-
Tak tohle určitě vyzkouším, manžel miluje takovéto ohnivější recepty. V Kaufu teď máme plno cuket, takže nebude problém
-
Na fotkách to vypadá krásně a můj muž má rád pálivá jídla,takže tenhle recept určitě brzy vyzkouším.