Maďarská vepřová

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Vepřové maso 9 názorů

Suroviny

300 g vepřové plece
1 malý pórek
2 klobásy (nejlépe maďarských nebo nějakých pikantnějších)
2 lžíce grilovaného koření
1 velká cibule
tuk
hladká mouka na zahuštění
pepř
sůl
kmín
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nakrájíme na kostky, klobásy na

  2. kolečka a zprudka opečeme na oleji.

  3. Přidáme nakrájenou cibuli, grilovací koření, pepř, kmín, pórek nakrájený na kolečka. Podlejeme a dusíme do měkka. Když je maso měkké, zahustíme asi lžící hladké mouky rozmíchané ve vodě a ještě chvíli provaříme. Podáváme s rýží.

Poznámka

Recept mám z týdeníku Horník už asi 8 let. Vlastně ani nevím, jestli ještě vychází.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 007 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Maďarská vepřová

Tématické fráze: madarska klobasa recept madarska veprova plec recept na maďarské klobásy koření na maďarské klobásy maďarská vepřová madarská klobása recepty madarska plec koření do maďarských klobás recept madarské koření na klobásy maďarské klobásy recept madarské korení maďarské klobásy madarské klobasy recepty koření do klobás recepty na maďarské klobásy maďarská vepřová pečeně koření na maďarskou klobásu vepčová plec něco k jídlu?? maďarské kořeni do klobás grilovaná vepřová plec

Zapomněl/a jsem heslo