Králičí stehna na houbách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 722 kJ / 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 67,37 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 56 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 6,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem maso pekla v remosce a jako přílohu jsem zvolila bramborové pusinky z klasické bramborové kaše, do které jsem ještě zamíchala nadrobno nakrájenou pažitku. Pusinky jsem pekla v troubě na plechu a pomaštěném pečícím papíře. Lepší je ale kaše, kde se nepřidává mléko, ale jen kousek másla, 1-2 vejce a nastrouhaný sýr. Pusinky jsou tužší a pokud se použije parmazán nebo nějaký jiný voňavý tvrdý sýr, jsou i chutnější a voňavější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2009 18:59
Zdá se, že s králíky to umíš!
3. 10. 2009 18:52
3. 10. 2009 18:37
3. 10. 2009 17:37
3. 10. 2009 17:36
3. 10. 2009 17:35
3. 10. 2009 17:32
3. 10. 2009 17:23
3. 10. 2009 17:21
3. 10. 2009 17:19
3. 10. 2009 17:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Smažená kuřecí prsa plněná šunkou a nivou
Přidáno před 2 hodinami
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Právě bylo uvařeno:
Pikantní směs na topinky
JirkaPotok uvařil před 11 minutami
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
JirkaPotok uvařila před 12 minutami
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 25 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 25 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 28 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 34 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 42 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak upéct králíka na cibuli. Vyzkoušejte klasiku našich babiček
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Další recepty
Tématické fráze: králičí stehna králičí stehna recept králičí stehna recepty recept na králičí stehna králík na houbách recept králičí stehna králičí stehno recepty na kralici stehna recepty králičí stehna králičí stehno recept recepty-divočina divočina na houbách jak upect kralici stehna králík stehno kraliči recepty králík stehna králičí stehna-recepty kraličí stehno recepty recepty divocina králík recepty
Suroviny: stehno králičí, slanina, houba hřib, cibule, sůl, koření grilovací, koření divočina, olej
Králičí stehna na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nrBW
26 názorů