Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 807 kJ / 4 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 495,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Mq
Moje poznámka
Škvarkové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Mq
Nejnovější recepty
Vafle bez cukru
Přidáno před 4 hodinami
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 11 hodinami
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 11 hodinami
Slaný koláč se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Sýrovo-celerová kapsa
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 57 minutami
Bábovka z televize
Petik05 před 2 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 2 hodinami
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 3 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
jayjayka před 4 hodinami
Domácí Moravanka od babičky
Nanina před 5 hodinami
Míša řezy
miska.jitka před 5 hodinami
Hraběnčiny řezy
MajdaTrajda před 5 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
elinkakov@seznam.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
škvaření sádla,
škvaření sádla recept,
jak správně škvařit sádlo,
jak správně vyškvařit sádlo,
jak škvařit sádlo,
jak vyškvařit sádlo,
sádlo,
domácí sádlo recept,
recept na škvaření sádla,
škvařené sádlo,
škvařené sádlo recept,
jak vyškvařit domácí sádlo,
skvaření domaciho sadla,
sádlo se škvarkama,
jak uchovat sádlo,
jak na škvaření sádla,
postup při škvaření sádla,
jak se dela sadlo,
správné škvaření sádla,
jak dlouho škvařit sádlo
Komentáře (18)
Kdy je sádlo správně vyškvařené?
Pozná se to tak, že sádlo přestává pěnit a škvarečky už nevystupují k hladině, ale drží se na dně hrnce.
Zabijačka.cz:
Škvaření sádla ukončíme, když škvarky vystupují k hladině a sádlo už nepění.
Tak. A kde je pravda?!