Lilek plněný uzeným
Lilek patří k zajímavým druhům zeleniny, ke které někteří nemají tak blízko. Zemitou chuť lilku tentokrát doplníme směsí s uzeným masem. Tou naplníme mistku vzniklou po vydlabání lilku a zapečeme. Sýrová krusta skvěle doplní chuť pokrmu.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek plněný uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR5Lv
Moje poznámka
Lilek plněný uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jR5Lv
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 2 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 6 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 7 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 25 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 4 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 4 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 4 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 6 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 6 hodinami
Suroviny:
lilek,
česnek,
olej,
cibule,
maso uzené,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
sýr tvrdý,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.