Pyré z červené čočky
Luštěniny by měly být součástí vyváženého jídelníčku hlavně díky jejich obsahu rostlinných bílkovin a vlákniny. Připravte jednoduché pyré z červené čočky, které můžete konzumovat samotné s pita chlebem nebo využít jako přílohu k masu.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pyré z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkBKK
Moje poznámka
Pyré z červené čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkBKK
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 11 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 20 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Tajemnost před 3 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 5 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 6 minutami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 13 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 1 hodinou
Dýňová polévka
BublinaF před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Gothaj před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 1 hodinou
Pečená dýně
Agliooglio před 2 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
voda,
olej olivový,
šťáva citronová,
česnek,
sůl,
tymián sušený
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.