Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 802 kJ / 1 626 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,91 g |
| Tuky | 171,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 296 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 6,53 g |
Postup přípravy
Krok 1: Majonézu, smetanu, víno a citrónovou šťávu v misce rozšleháme metličkou, podle chuti osolíme, opepříme a zjemníme cukrem.
Krok 2: Vmícháme nakrájenou okurku nebo kyselou zeleninu - já použila strouhaný polotovar na chlebíčkový salát (na nudličky strouhanou mrkev, petržel a celer ve sladkokyselém nálevu).
Krok 3: Kdo má rád, může přidat i sekané bylinky.
Zveřejněno 6. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanová marináda (remuláda)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWy9
Moje poznámka
Smetanová marináda (remuláda)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWy9
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 13 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 14 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 16 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 17 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 18 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 1 hodinou
Vánočka III
SenBri před 1 hodinou
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 1 hodinou
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 2 hodinami
Tématické fráze:
remulada na ryby,
remulada na ryby,
domácí remuláda,
smetanová marináda na maso,
křenová remuláda,
ryby v remuládě,
marináda na ryby,
marináda z majonézy,
gremuláda,
koprová remuláda,
remunáda,
jak se dělá remuláda,
marináda na kance,
kyselé ryby v remuládě,
marinada ze smetany,
remoláda,
jak se dela domaci remulada,
ryby v remuládě recept,
remuláda k rybě,
remulada-recepty
Suroviny:
majonéza,
smetana sladká,
víno bílé,
šťáva citronová,
sůl,
cukr,
pepř mletý,
okurky sterilované
Komentáře (3)