Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 772 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,40 g |
Tuky | 84,53 g |
Vláknina | 7,08 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 21,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pekáček si vymázneme olejem (sádlem) a naskládáme si plátky anglické slaniny.
Krok 2: V hrnci si na oleji osmažíme nakrájenou cibulku, přidáme zelí, kmín, nakrájená rajčata, tymián, pepř, nové koření, bobkové listy, osolíme a chvíli podusíme.
Krok 3: Pak přendáme do pekáčku na anglickou slaninu, na něj si vyskládáme uzené maso nakrájené na plátky, malinko ho posypeme pepřem, můžeme přidat pivo a dáme odkryté zapéct, až bude maso hezky dohněda.
Zveřejněno 19. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní uzené na kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYm8
Moje poznámka
Pikantní uzené na kyselém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYm8
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Minimuffinky
Přidáno před 15 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 20 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 2 minutami
Rebarborový koláč
Eva S. před 1 hodinou
Pochoutkový salát II
Lasagnesesyrem před 2 hodinami
Domácí pletýnky
Zinzi před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Nanina před 2 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 4 hodinami
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 4 hodinami
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 13 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 14 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kyselé zelí recept,
kyselé zelí,
jak uvarit zeli,
uzene na zeli,
uzene v zeli,
jak uvařit kyselé zelí,
kysele zeli recepty,
kyselé zelí s uzeným,
kyselé zelí nejlepší recepty,
uzené zelí,
uzené a zelí,
pikantní zelí,
kyselé zelí a uzeným,
uzená žebra na zelí,
recept na kyselé zelí,
jak správně uvařit kyselé zelí,
moravské uzené maso,
recept kysele zeli,
zelí kyselé,
zelí uzené
Suroviny:
uzené moravské,
slanina anglická,
zelí kysané,
rajče,
cibule,
bobkový list,
tymián,
pepř,
koření nové koření,
kmín celý,
pepř mletý,
sůl,
olej,
pivo světlé
Komentáře (38)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Antonie - dávat k české klasice nacíc k tzv.hotovce, Tabasco,Harrisu ap. je naprostý nesmysl.
Suzana - naprostý souhlas, ale s tím tady nic nenaděláte.Pořád to funguje.
Já mám za to, že tohle není až tak úkorně o těch bodech dal-nedal, uvařil-neuvařil
Vždyť nejde o život, ani se z toho nestřílí a chleba taky levnější nebude ne