Polévka s ratatouille kořením
Recept ještě nebyl hodnocenPolévka okořeněná směsí na tradiční francouzský zeleninový pokrm vás překvapí svou lahodnou chutí. Na přípravu stačí jen pár ingrediencí a během chvilky se z vaší…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Polévka okořeněná směsí na tradiční francouzský zeleninový pokrm vás překvapí svou lahodnou chutí. Na přípravu stačí jen pár ingrediencí a během chvilky se z vaší…
Jidáše patří mezi oblíbené velikonoční pečivo z kynutého těsta. Pokud do těsta přidáte nastrouhané vařené brambory, získáté vláčné a nadýchané pečivo, které je dobré i…
Bramborovou kaši můžeme jednoduchým způsobem proměnit v ještě větší lahůdku. Stačí do ní vmíchat cibulku, rajčata, šunku a špenát a zapéct v troubě. Takto připravené…
Z kynutého bramborového těsta tentokrát místo jednoho velkého mazance vytvoříme zrovna několik malých bochánků. Mini bochánky poslouží nejen jako velikonoční výslužka…
Vinná klobása jistě už má své místo mezi uzeninami. Použít ji můžeme třeba do této zeleninové směsi s bramborem. Chutné je třeba spojení brokolice, mrkve a rajčat. Pokrm…
Pokud máte rádi dozlatova usmažené, křupavé bramboráky, vyzkoušejte i tuto zajímavou variantu s cizrnou. Použití sterilované cizrny vám ušetří čas při přípravě. Kuličky…
Indická kuchyně je plná pestrých chutí a vůní. Pod názvem sabdží se ukrývá pokrm z květáku, dušené zeleniny a brambor, který můžeme podávat s rýží nebo plackami. Sabdží…
Zapečené brambory se škvarky. Vydatný sváteční oběd nebo večeře, podávat je můžeme jako přílohu nebo samotné. Syté jídlo lze odlehčit doplněním o pestrý zeleninový salát…
Zapečené brambory se škvarky. Vydatný sváteční oběd nebo večeře, podávat je můžeme jako přílohu nebo samotné. Syté jídlo lze odlehčit doplněním o pestrý zeleninový salát…
Jehněčí pečínka patří ke svátkům jara skoro stejně jako smažený kapr k Vánocům. Na stole se obvykle objevovala v neděli, na Boží hod velikonoční. Ale nyní si ji můžete…
Jehněčí maso patří zejména díky své jemnosti mezi velmi oblíbené pokrmy. V tomto receptu je jehněčí maso doplněno čočkou a bramborami a k dochucení je kromě papriky…
Jidáše jsou tradičním sladkým pečivem v období Velikonoc. Kdo však neholduje vyloženě sladkému pečivu, může si s námi připravit slanou variantu těchto bochánků. S…
Nudle, škubánky či šišky s mákem patří mezi oblíbená sladká jídla, která nám připomínají dětství. S mákem můžeme připravit i lahodné placičky z bramborového těsta, které…
Rolované bramborové knedlíky s bylinkovou náplní jsou lahodnou alternativou ke klasickým knedlíkům. Můžete je podávat jako přílohu ke svátečnímu obědu nebo samostatně,…
Indická kuchyně je velice pestrá a plná různých chutí a vůní. Koření, které tuto kuchyni charakterizuje, je bezesporu kari. Připravte si chutnou zeleninu na kari. Dle…
Zapečené brambory můžeme připravit v různých obměnách. Tentokrát k bramborám do pekáčku přidáme brokolici, kousek slaniny, vařená vajíčka a také strouhaný tvrdý sýr.…
Smažené placičky můžeme připravit na spoustu způsobů. Co takhle vyzkoušet karbanátky z vařených vajíček? Přidejte k nim brambory, kousek uzeného masa a papriky a osmažte…
Placky z různých surovin jsou zárukou chutného pokrmu. Tentokrát je uděláme čistě bezmasé. K základu ze zeleniny přidáme nastrouhané brambory, sýr, dochutíme kořením a…
Bramborové placky plněné květákovým mozečkem jsou snadné a přitom originální. Hledáte pestré zeleninové jídlo, kterému vévodí květák? Vyzkoušejte nasucho opékané lokše,…
Tradiční česká polévka plná lahodné smetany, voňavého kopru a lesních hub! Kulajda se ztraceným vejcem je harmonickým spojením jemné kyselé chuti a krémové konzistence,…
Zapékané brambory s mletým masem ve stylu lasagní přijdou k chuti celé rodině. Brambory je dobré uvařit ve slupce, lépe se pak krájí na plátky. Masová směs je velmi…
Bramborové placičky z vařených brambor přijdou k chuti jako rychlý oběd či večeře. Jsou vhodné také jako jídlo do krabičky. Polovina dávky je s mrkví, žampiony a kmínem…
Určitě to znáte, občas se v lednici najde několik ingrediencí, které je nutno spotřebovat. Rozhodně je nevyhazujte. V tomto receptu zpracujete zbylé vařené brambory,…
Šťavnaté kuřecí maso se spojuje s jemnou chutí kedluben v lahodném a lehkém pokrmu, který překvapí svou svěžestí. Skvělá volba pro zdravý a chutný oběd plný jarní…