Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 817 kJ / 434 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 20,11 g |
Vláknina | 10,02 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 49,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková polévka s koprem a hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVVJ
Moje poznámka
Fazolková polévka s koprem a hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVVJ
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 7 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 12 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 7 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 9 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 9 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 9 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 10 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 12 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 14 hodinami
Tématické fráze:
příprava hlívy ústříčné,
hlíva ústřičná držková polévka,
hlíva ústřičná polévka,
polévka z fazolkových lusků,
gulášová polévka z hlívy ústřičné,
fazolková polévka,
bramborová polévka s hlívou,
držkova polevka z hlivy ustřične,
recepty na hlivu ustricnou,
hlíva ústřičná příprava,
gulášová polévka s hlívou,
polévka s hlívou,
jak uvařit hlívu ústřičnou,
kulajda z hlívy,
vaříme s hlívou,
polévka z hlívy ústřičné,
polévka s koprem,
polévka hlíva,
bramborová polevka z hlivy,
držková polévka z hlívy
Suroviny:
lusky fazolkové,
rajče,
hlíva ústřičná,
pórek,
cibule,
brambory,
mouka hladká,
máslo,
ocet,
kopr,
vegeta tekutá,
smetana,
sůl,
nať celerová,
pažitka
Komentáře (7)
Mě totiž brambory zbyly z předešlého dne, tak jsem je studený rozmačkala a dala je do polévky ke konci.
Všem děkuji za chválu a bodíky