Celerovo-mrkvová pomazánka od maminky
Recept ještě nebyl hodnocenRychlá a zdravá pomazánka z mrkve a celeru s majonézou je hotová během pár minut a zvládne ji i úplný začátečník. Skvěle se hodí jak ke snídani či svačině, tak i na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rychlá a zdravá pomazánka z mrkve a celeru s majonézou je hotová během pár minut a zvládne ji i úplný začátečník. Skvěle se hodí jak ke snídani či svačině, tak i na…
Celerové placičky se sýrem jsou křehké, aromatické a lahodné, kombinují svěžest celeru s bohatou chutí sýra. Jsou jednoduché na přípravu a mohou být podávány teplé nebo…
Někdy je potřeba připravit výborný oběd co nejdříve. Pak mnoho z nás rádo sáhne po tlakovém hrnci a uvaří jídlo v něm. Přesně takto připravíme i hovězí maso ve smetanové…
Rychlá a sytá halušková polévka je provoněná kořenovou zeleninou, máslem a česnekem. Jednoduché bramborové halušky ji příjemně doplní a také zahustí. Přípravu zvládne i…
V mnoha rodinách není bez polévky pořádný oběd. Pokud patříte k těm, kdo také polévku vždy musí mít, zkuste tuto rychlou zeleninovou, s krupično-vaječnými hrudkami. Za…
Osvědčená česká klasika - výborná svíčková. I když jí v každé rodině připravují jinak, výsledkem je vždy výborná omáčka připravená podle chuti té které rodinky, doplněná…
Jak udělat z mletého masa srdeční záležitost, na které si pochutná celá rodina? Připomeňte si školní léta a skvělou polévku, kterou si každý rád přidal. Vyzkoušejte…
Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit…
Polévka je grunt, ostatní je špunt. Když je k tomu ještě rychlá, hlad se nekoná. Připravená z celeru a mrkve, navíc má jemnou chuť díky smetaně a na závěr přidanému…
Krůtí maso můžete připravovat na sto způsobů a vždy bude skvěle chutnat. Je nejen chuťově výborné, ale také lehce stravitelné. Obsahuje mnoho vitamínů a tělu prospěšných…
Jestli existuje bezkonkurenčně nejoblíbenější polévka, je to hovězí vývar s knedlíčky. Vaří se ke svátečnímu obědu, na svatbách, rodinných oslavách, ale také jen tak pro…
Špagety s mletým masem a rajčatovou omáčkou patří mezi velmi oblíbenou rychlovku, kterou zvládne uvařit opravdu každý. Za pár minut máte hotový chutný oběd nebo večeři.…
V našich končinách jsou omáčky velmi oblíbeným pokrmem všedních i svátečních dnů. V tomto receptu najdete jednoduchý návod na přípravu lehce pikantní hořčicové omáčky s…
Libové vepřové maso odblaníme, prošpikujeme, osolíme, opepříme a celé potřeme olejem. Pak jej dáme na chvíli do chladu a připravíme ostatní suroviny.Očistíme kořenovou…
Nakrajime maso na platky.Mrkev,petrzel a celer na kousky.Cesnek jak chcete. Nakrajime si cibulku a na oleji ji zpenime na pekaci na plotne. Opeprene a osolene maso z…
Talíř horkého slepičího vývaru nejen zasytí, ale dovede i léčit - pomůže nám od rýmy a nachlazení, dodá sílu a skvěle zahřeje. Aby byl vývar správně silný, je důležité…
Svíčkovou často vnímáme jako složité jídlo, ale náročná je pouze na čas. Tato královna mezi českými omáčkami má mnoho tváří a více možností přípravy i dochucení. Náš…
Hovězí polévka je nepostradatelnou součástí slavnostních obědů i pomocníkem a zázračným lékem v době nemocí z nachlazení. A již celá léta patří právem mezi…
Pokud si dáte práci se zpracováním srdce, uvaříte z něj velmi zdravý a chutný pokrm. Poduste vepřové srdce s restovanou zeleninou a vývarem, omáčku rozmixujte a…
Talíř horké polévky, provoněné majoránkou a česnekem a zahuštěné máslovou jíškou skvěle zahřeje zejména v chladných dnech. Do bramboračky, takové jakou vařily už naše…
Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa.…
Skvělé odlehčení našeho jídelníčku! Pečené placky s jakoukoliv zeleninou přijdou vždy k chuti, ať je připravíme k večeři či svačině. Jejich výhodou pak je, že je můžeme…
Lasagne s boloňskou omáčkou patří mezi nejoblíbenější pokrmy dětí. Vrstvené těstoviny proložené směsí z mletého masa a zakončené vrstvou rozpečeného sýra jsou tradiční…
Pokud váháte, co uvařit k obědu, vyzkoušejte hovězí roštěnku s mrkví a celerem, dušenou v silném vývaru. Základ ze špeku a cibule a pomalé dušení masa zajistí bohatou…