Třeboňské kapří hranolky
Recept ještě nebyl hodnocenTřeboňské rybníky jsou v Česku velmi známé a právě z jejich okolí pochází tento oblíbený recept. Kapří hranolky jsou klasikou, na které si pochutnáme. Příprava je…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Třeboňské rybníky jsou v Česku velmi známé a právě z jejich okolí pochází tento oblíbený recept. Kapří hranolky jsou klasikou, na které si pochutnáme. Příprava je…
Jídla z jedné pánve jsou výborná nejen díky úspoře nádobí. Všechny chutě mají dostatek času se během vaření příjemně propojit. Mleté maso s těstovinami z jedné pánve…
Skvělý recept z jednoho pekáčku oceníte hlavně tehdy, pokud nemáte moc času na přípravu dobré večeře. Rybí filé je zde vyšperkováno máslem, cibulí a česnekem. Jako…
Není vhodnější recept k podzimnímu večeru než pomalu pečené hovězí, koupající se v lahvi červeného vína s krásně oranžovou mrkví. Tradiční francouzský recept připravte k…
Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se…
Rychlé občerstvení si získává stále větší oblibu, zvláště mezi mladými lidmi. Pokud si stripsy zhotovíte doma, máte jistotu o jejich čerstvosti. Jistě se tyto smažené…
Rychlý a jednoduchý recept s vepřovým masem a bramborovými noky doplněný o lahodnou smetanovou omáčku provoněnou čerstvým tymiánem. Recept zvládne připravit i začátečník…
Velmi oblíbený recept, který se vždy povede a přidáním různého koření nebo bylinek může pokaždé chutnat jinak. Ideální na víkendové dny, kdy si chcete od vaření…
K jemnému kuřecímu masu se pórek velice hodí. Výraznější chuti dosáhneme přidáním hořčice, muškátového květu a česneku a nakonec směs zjemníme trochou smetany. Podáváme…
Smažené karbanátky z vařené kapusty jsou v podzimní sezóně jedno z nejoblíbenějších klasických jídel. Nejsou příliš složité a zvládnete je i s malými zkušenostmi v…
Jste milovníci masa? Křidýlka pak nesmí na vašem stole chybět a s vynikající marinádou budou dokonalá. Hodí se k letnímu obědu z grilu i k zimní pohodové večeři. Jistě…
Jednoduchý recept na křupavé zlatavé karbanátky se sýrem. Vyzkoušejte k víkendovému obědu, se zeleninou k večeři a nebo pro návštěvu na syté pohoštění. Recept si jistě…
Voňavý guláš plný měkkého šťavnatého dušeného masa je česká klasika, kterou má rád skoro každý. Základem úspěchu je použít kvalitní hovězí maso a dostatek cibule, která…
Hutná a sytá polévka z luštěnin a zeleniny, kterou milovali už naši předci. Tradiční hrstková polévka je vhodná zejména pro chladné období. Na této polévce vás kromě…
Máte rádi nenáročná jídla z jednoho pekáčku? Tak to tu pro vás máme skvělý tip. Kuřecí stehna pečená na směsi restované zeleniny s klobásou, která jsou podlitá kečupovo…
Typickou dobrotu, která neodmyslitelně patří k různým kulturním akcím, si můžete snadno připravit i doma. Domácí pekárna ušetří spoustu práce a vzniknou vám nadýchané…
Osvědčených receptů na těstoviny není nikdy dost. Pro změnu ochutnáme tagliatelle s kuřecím masem a špenátem. Pokrm příjemně voní po česneku a lahodnou chuť mu dává sýr…
Václav Frič je milovník klasické české kuchyně, proto v jeho hospodě nemůžete s výběrem jídla šlápnout vedle. Ať už svíčková, koprovka nebo dozlatova vypečená kachna,…
Hovězí maso a červené víno k sobě výborně ladí a chuťově se krásně doplňují. Tyto křehké kousky hovězího masa pomalu dušené na víně se zeleninou, bylinkami a česnekem…
Sytý oběd nebo večeře, které hravě připravíte z toho, co máte zrovna doma - to jsou zapečené brambory! Přidejte do nich uzené maso, zalijte je smetanou a šoupněte do…
Základní rajčatová omáčka na těstoviny popsaná tak, aby ji zvládl téměř každý. Lepší než čerstvá rajčata jsou často ta z plechovky, protože čerstvá nebývají plně vyzrálá…
Pravověrní milovníci pizzy použijí na obložení korpusu sugo a originální suroviny. Pokud ale na dobrou a rychlou večeři čeká dětské osazenstvo, s povděkem přijme…
Kapusta patří na podzim mezi oblíbené suroviny. Je prospěšná na trávení a zajistí dlouhodobý pocit sytosti. Slanina ji krásně ovoní a například s uzeným masem je to…
Grilování je v posledních letech oblíbeným způsobem, jak při hezkém počasí trávit čas s rodinou nebo přáteli, a ještě si pochutnat. Krkovičku stačí naložit do marinády…