Pomazánka z lučiny a červené řepy
Recept ještě nebyl hodnocenSvěží a lahodnou pomazánku s celozrnným pečivem oceníme jako chutnou večeři. Je zdravá, hotová za pár minut a díky atraktivní barvě na stole vypadá nádherně. Skvěle se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Svěží a lahodnou pomazánku s celozrnným pečivem oceníme jako chutnou večeři. Je zdravá, hotová za pár minut a díky atraktivní barvě na stole vypadá nádherně. Skvěle se…
V se snoubí naprosto dokonalá kombinaci dušeného hovězího masa, českého česneku a přiměřeného množství hořčice. Šťavnaté hovězí na česneku podáváme nejlépe s kynutým či…
Kvalitní hovězí maso nepotřebuje žádnou složitou přípravu ani hromadu dalších přísad. Dáte-li si záležet, odmění se vám lahodnou chutí. V jednoduchosti je krása, tím se…
Začátek jara je spojen s pomyslnou očistou, sbíráním planě rostoucích bylin a osvěžení jídelníčku. Z čerstvých štiplavých kopřiv můžete připravit skvělou zeleninovou…
Sytá voňavá gulášová polévka potěší snad všechny chlapy. Můžete ji směle použít jako samostatný hlavní chod nebo jako vydatnou večeři po náročném dni. Máloco naláká ke…
Knedlíčková polévka je v české kuchyni synonymem slavnostního oběda. Ať už slavíte narozeniny, výročí svatby nebo je prostě jen neděle a poledne klepe na dveře, drožďová…
Špízy jsou oblíbeným způsobem, jak připravit maso i zeleninovou přílohu zároveň. Můžete je grilovat na zahradě nebo nachystat doma na pánvi či v troubě. Marinováním…
Maso z králíka je jemné, ale často ztrácí na šťavnatosti. Tomu můžeme jednoduše předejít, když králíka prošpikujeme pořádnou dávkou slaniny. Ideální přílohou je knedlík…
Kořeněná kuřecí prsa zapečená v troubě a na talíři přelitá jemnou hořčično-smetanovou omáčkou připravenou z výpeku překvapí skvělou chutí a lehkou přípravou. Výbornou…
Vepřové maso, slanina a zelí - to je kombinace, která nikdy nezklame. Na první pohled úplně obyčejné jídlo, které ale svou chutí mile překvapí. Šťavnatý záhorácký…
Osvědčených receptů na těstoviny není nikdy dost. Pro změnu ochutnáme tagliatelle s kuřecím masem a špenátem. Pokrm příjemně voní po česneku a lahodnou chuť mu dává sýr…
Dostali jste chuť na tradiční pouťovou pochoutku, ale nechcete se pouštět do zdlouhavé přípravy kynutého těsta? Vyzkoušejte jogurtové těsto, které máte hotové za pár…
Osvěžující okurka, aromatický čerstvý kopr, výživný, přesto lehký jogurt a k tomu česnek, aby to mělo říz. V Řecku na tradiční tzatziky nedají dopustit, populární…
Často se stává, že nesprávný postup přípravy dokáže jídlo prakticky zkazit, přestože používáme dobré ingredience. U jater to platí dvojnásob. Když vepřová játra…
Sytý oběd nebo večeře, které hravě připravíte z toho, co máte zrovna doma - to jsou zapečené brambory! Přidejte do nich uzené maso, zalijte je smetanou a šoupněte do…
Velmi chutná večeře či oběd. Na tento recept použijeme oblíbené plátky vepřového masa, okořeníme je steakovým kořením a zázvorem, který dodá příjemnou štiplavost. Pečeme…
Jídla z jedné pánve jsou výborná nejen díky úspoře nádobí. Všechny chutě mají dostatek času se během vaření příjemně propojit. Mleté maso s těstovinami z jedné pánve…
Domácí šťavnatý burger má úžasnou chuť, které se žádné kupované nevyrovnají. Podrobný postup a různé vychytávky zaručí, že se šťavnaté burgery povedou i těm, kdo nemají…
Václav Frič je milovník klasické české kuchyně, proto v jeho hospodě nemůžete s výběrem jídla šlápnout vedle. Ať už svíčková, koprovka nebo dozlatova vypečená kachna,…
Špagety jsou oblíbené po celém světě. Připravit k nim poctivou boloňskou omáčku zabere hodně času, proto šikovné hospodyňky vytvořily tuto rychlejší alternativu.…
Jednoduché jídlo plné potřebných bílkovin, to je čočka na kyselo. Recept je snadný a výsledek vypadá i chutná skvěle. Červená čočka je navíc vhodná úplně pro všechny,…
Jednoduchý recept na křupavé zlatavé karbanátky se sýrem. Vyzkoušejte k víkendovému obědu, se zeleninou k večeři a nebo pro návštěvu na syté pohoštění. Recept si jistě…