Filo trojhránky plněné krémem
Recept ještě nebyl hodnocenJemné filo trojhránky s lahodným krémem uvnitř a lesklou vrstvou růžového sirupu na povrchu jsou exotickou pochoutkou. Křupavé těsto v kombinaci s nadýchanou náplní a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jemné filo trojhránky s lahodným krémem uvnitř a lesklou vrstvou růžového sirupu na povrchu jsou exotickou pochoutkou. Křupavé těsto v kombinaci s nadýchanou náplní a…
Jeden z nejoblíbenějších způsobů jak zpracovat přebytek jablek, je upéct z nich koláč. Ale protože kyselá jablka jsou dnes vzácností, je dobré je před pečením zakápnout…
Jeden z nejoblíbenějších způsobů jak zpracovat přebytek jablek, je upéct z nich koláč. Ale protože kyselá jablka jsou dnes vzácností, je dobré je před pečením zakápnout…
Listové těsto je velmi variabilní a v kuchyni oblíbené. Dá se koupit již hotové. Připravit rychlý dezert je díky tomu opravdu jednoduché. Vyzkoušejte například tyto…
Tento recept na klasický piškot můžete použít v mnoha obměnách. Pokud upečete na plechu, stačí potřít šlehačkou, nebo pudinkem a ozvláštnit ovocem. Pokud upečete v…
Jednoduché buchty patří mezi velmi oblíbené, protože nezaberou příliš času a přípravu zvládne hravě i začátečník. Základní lité těsto můžete obohatit tyčinkou Margot,…
Rychlý a jednoduchý tip na buchtu, která se skvěle hodí na svačinu nebo jako pohotové pohoštění. Po vychladnutí moučník prořízneme a namažeme oblíbenou marmeládou, která…
Na první pohled vypadají jako oříšky z lesa, ale zdání klame. Uvnitř se ukrývá křupavý lískový oříšek a sametový krém z mascarpone a Nutelly. Originální podzimní…
Jakmile jednou vyzkoušíte tyto křehké rohlíčky plněné krémem, zůstanou mezi top recepty vaší vánoční kuchařky. Jejich ořechová vůně je téměř omamná a chuť neodolatelná.…
Bohatá úroda hrušek se dá zužitkovat mnoha způsoby, ale měkké a šťavnaté hrušky s krátkou trvanlivostí je nejlepší zpracovat do povidel. Připravte si s námi tato…
Foukané rohlíčky pekly už naše babičky, protože moc dobře věděly, že udělají na vánočním stole nemalou službu. Ořechové těsto, které se vám rozplyne na jazyku je…
Jednoduše a poměrně rychle připravený vrstvený koláč z drobenky, hustého pudinku, pokladený voňavými čerstvými jahodami. Snadnou přípravu této dobroty zvládne i naprostý…
Krémem zdobené muffinky, cupcakes, jsou poslední dobou velmi oblíbené. Čokoládové cupcakes vypadají krásně a udělají radost všem. Stačí je nazdobit krémem a doplnit…
Díky dozlatova upečenému tenkému těstu s bohatou náplní jsou kynuté valašské frgály oblíbeným moučníkem. Vyzkoušejte je upéct s výbornou hruškovou náplní ovoněnou…
Ať je horké léto, nebo zima, recept na opravdu rychlý a jednoduchý ovocný koláč se vždycky hodí. V létě použijeme čerstvé ovoce přímo ze zahrádky, v zimě to kompotované.…
Ať je horké léto, nebo zima, recept na opravdu rychlý a jednoduchý ovocný koláč se vždycky hodí. V létě použijeme čerstvé ovoce přímo ze zahrádky, v zimě to kompotované.…
Bábovka je tradiční český moučník, který se peče snad v každé rodině. Zkuste ji tentokrát obměnit a rodinu překvapit novou chutí. Snadná, na suroviny nenáročná, přesně…
Trhanec má svůj původ v rakouské kuchyni. Sladké těsto, nápadně podobné tomu palačinkovému, natrhané na kousky, podávané se zkaramelizovanými jablky a ořechy, vás…
Trhanec má svůj původ v rakouské kuchyni. Sladké těsto, nápadně podobné tomu palačinkovému, natrhané na kousky, podávané se zkaramelizovanými jablky a ořechy, vás…
Lehká, vláčná a plná ananasové svěžesti – tato buchta je ideální, když zatoužíte po rychlém moučníku s jemným exotickým nádechem. Díky jednoduché přípravě a své skvělé…
Upéct vláčnou a kyprou buchtu není vždy úplně snadné. Nicméně tento pudinkový moučník zvládne hravě i začátečník. Mouka je nahrazena pudinkovým práškem, buchta je tedy…
Víkendy u babičky vždy slibují vynikající moučník k snídani nebo sladkou dobrotu po obědě. Babiččin litý perník je neuvěřitelně vláčný a lehce pikantní díky rybízové…
V babiččině ručně psané kuchařce se vždy najdou klenoty, které si s oblibou připravujeme a předáváme do další generace. Jihočeský kynutý koláč je jedním z nich a můžete…
Hovězí krk patří mezi tužší kusy masa, které si žádají delší a pomalé pečení. Díky tomu získá maso dokonalou strukturu, která se rozplývá na jazyku. Výborné, pomalu…