Muffiny čokoládové
Recept ještě nebyl hodnocenVejce s cukrem vyšleháme do pěny.Poté přidáme olej, jogurt, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Nakonec vmícháme nastrouhanou hořkou čokoládu.Košíčky nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny.Poté přidáme olej, jogurt, mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem. Nakonec vmícháme nastrouhanou hořkou čokoládu.Košíčky nebo…
Nejprve uvařte z mléka, cukru a vanilkového pudinkového prášku standardním způsobem pudink. Bude světlý, takže piškot musí být tmavý.Ušlehejte vejce s oběma cukry …
Nejprve uvařte z mléka, cukru a vanilkového pudinkového prášku standardním způsobem pudink. Bude světlý, takže piškot musí být tmavý.Ušlehejte vejce s oběma cukry …
Nejprve uvařte z mléka, cukru a vanilkového pudinkového prášku standardním způsobem pudink. Bude světlý, takže piškot musí být tmavý.Ušlehejte vejce s oběma cukry …
Angreštová marmeláda má své zastánce, ale i odpůrce. Přítomnost drobných semínek je někomu nepříjemná, ale k angreštu patří stejně jako třeba k malinám. Marmeláda z…
Šťavnaté plátky krkovice pomalu pečené na lůžku z dušeného zelí provoní celou kuchyni. Zelí dochucené karamelizovanou cibulí, jablky a tymiánem chutná skvěle a maso…
Vánoční dýňový džem má plnou, sladce kořeněnou chuť. Dýně se navíc před uvařením marinuje přes noc v pomerančovém džusu. Džem se bude skvěle hodit nejen k vaší domácí…
Netradiční bochánky, které nás svojí exotickou chutí přenesou na východ k rýžovým polím. Z rýžového těsta tvoříme placičky, které naplníme skvělou kombinací svěžího…
Křehké a vláčné buchtičky z kynutého těsta, upečené dočervena a přelité žluťoučkým vanilkovým krémem, milují zejména děti, ovšem i my dospělí si na nich rádi pochutnáme…
Pokud si už nevíte rady, jak zužitkovat přebytek cuket, vyzkoušejte recept na nakládané cuketové karbanátky. Jsou velmi snadné na přípravu a chutnají podobně jako…
Šťavnatá kuřecí prsíčka protknutá klínky uzené slaniny a přelitá jemnou, pikantně vonící omáčkou, jsou sice náročnější na přípravu, ovšem výsledek vás nezklame.…
Velké kynuté buchty, plněné čerstvými švestkami a makovou náplní, jsou opravdovou pochoutkou. Do pečení se mohou pustiti i začátečníci, s naším podrobným návodem je…
Jablečný koláč naruby, to proto, že se na plech dává nejdříve jablečná náplň, která se zalije těstem. Po upečení získáme vláčný a šťavnatý moučník s vůní skořice, rumu a…
Na jaře nesmí chybět rebarborový koláč. Řapíky této zajímavé rostliny ozdobí povrch jemného těsta, které provoní také citronová kůra. Nahoru pak přijde ještě křupavá…
Na jaře nesmí chybět rebarborový koláč. Řapíky této zajímavé rostliny ozdobí povrch jemného těsta, které provoní také citronová kůra. Nahoru pak přijde ještě křupavá…
Retro dezerty mají místo i v dnešním světě moderního pečení. Zejména pak, pokud jde o takovou klasiku, jako jsou právě štafetky. Bílkovo-kokosové těsto protřené…
Moučníkem, který symbolizuje léto v českých domácnostech, je oblíbená bublanina. Šlehačková bublanina je krásně nadýchaná jako obláček a je plná letního ovoce - třešní,…
Patříte mezi milovníky čokoládových dortů? Máme pro vás tip, kdy čokoládový korpus potřeme krémem ze šlehačky a mascarpone, ochucený vaječným koňakem. Při podávání…
Letní koláč, který zvládnou připravit i začátečníci, a navíc zcela bez vážení. Přesně takový je drobenkový koláč s meruňkami - rychlý, vláčný a plný ovoce. Skvělý ke…
Sklenice kysaného zelí vám vydrží v chladu celou zimu. Kvašená zelenina podporuje trávení, zachovává cenné látky a obsahuje vitamíny. Připravte si pár sklenic podle…
Košíčky s borůvkovým krémem jsou jednoduchý dezert, který zvládnete bez pečení. Spojení křehkého těsta, jemného mascarpone a borůvek vytváří svěží sladkost, která se…
Zelí z patizonu je hodně podobné cuketovému zelí. Stačí si pohrát s vychucením a získáte výbornou, levnou a rychlou přílohu. Podávejte s pečeným či dušeným masem a…
Listové těsto je velmi oblíbenou volbou při pečení moučníků. Jelikož se dá koupit hotové, ušetříte si práci s jeho přípravou. Toto listové těsto je proloženo piškoty,…
Moučníků s jahodami není nikdy dost. Podmáslová buchta má krásně vláčné těsto, jahody na povrchu jsou příjemně sladké a voňavé. Pomyslnou třešničkou na dortu je křupavá…