Dort s myškami
Recept ještě nebyl hodnocenVanilkový piškot: Bílky ušleháme do tuha, zašleháme cukr, esenci, sůl a následně jeden žloutek po druhém, potom olej po lžících. Nakonec opatrně zlehka mouku s práškem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vanilkový piškot: Bílky ušleháme do tuha, zašleháme cukr, esenci, sůl a následně jeden žloutek po druhém, potom olej po lžících. Nakonec opatrně zlehka mouku s práškem…
Vanilkový piškot: Bílky ušleháme do tuha, zašleháme cukr, esenci, sůl a následně jeden žloutek po druhém, potom olej po lžících. Nakonec opatrně zlehka mouku s práškem…
Změklé máslo vyšleháme se sirupem, esencí a solí do hladkého krému. Zapracujeme vejce a dobře prošleháme.Smícháme sypké suroviny, šlehačem vmícháme do směsi.Na pečící…
Sypke prisady na cesto som zmiesala a vsypala ich do mixera - surovo do robota som to praskla. Nakrajala som k tomu maslo a pridala vajce. Cesto sa zmixovalo za okamih a…
Vejce vyšleháme se změklým máslem, postupně přidáváme cukr a vanilkový cukr a též zašleháváme do máslovovaječné hmoty do pěny. Kapneme pár kapek vanilkové esence,…
Oddělíme bílek od žloutku a vyšleháme jej se špetkou soli do polotuha. Přidáme cukr a došleháme do tuha. Přihodíme žloutek, aroma a ušleháme, dáme lžíci oleje a…
Formu na biskupský chlebíček vyložíme pečícím papírem. Rozpůlené a vypeckované švestky pokrájíme na drobnější kousky. V míse promícháme máslo, cukr a vejce, přidáme…
Cukor s maslom vymiešame do peny, pridáme vanilkovú esenciu, štipku soli, kakao a nescafé v prášku. Premiešame a potom po lyžiciach pridávame múku a mandľovú múčku.…
Nejprve máslem vymažeme rozkládací dortovou formu o průměru 28 cm.Na křehké těsto utřeme máslo s moučkovým cukrem, přidáme špetku soli, mouku, vanilkovou esenci,…
Tortovú formu (28cm), alebo chlebovú formu (12x30cm) vytrieme tukom. Vyšľaháme bileky, pridáme mlieko, med, vanilku a soľ a zase dobre vysľaháme - zostane to riedke. …
Bílky se solí šleháme, jakmile se napění, přidíme cukr a šleháme do hustého sněhu. Přidáme žloutky a dál šleháme. Dále postupně olej, vodu a esenci. Nakonec zlehka…
Zapneme troubu na 170-180° C . Ve větší misce promícháme všechny sypké suroviny a v menší zvlášť všechny tekuté. Smícháme vše dohromady a vlijeme na plech vyložení…
Máslo smícháme s bílým a hnědým cukrem, přidáme vejce a vanilkovou esenci (vanilkový cukr), prosátou mouku, kukuřičný škrob, sodu a sůl. Vše promícháme. Nakonec vmícháme…
Z mléka, žloutků, mouky a cukru uvaříme na mírném ohni hustou kaši, kterou za občasného promíchání, aby se nám nevytvořil škraloup, necháme zchladnout.Cukr a změklé…
Nakrájené ovoce, mléko a vanilkovou esenci rozmixujte na pyré.Utřete máslo s cukrem do pěny a přidejte vejce a bílky. Prosejte mouku, smíchejte s kypřícím práškem a…
Troubu předehřejeme na 180 °C. Nadrtíme čokoládu, třeba v nějakém sáčku, na malé kousky. V míse utřeme měkké máslo s cukrem a postupně přimícháme vajíčko. Mícháme až do …
Suroviny na korpus rozmixujeme, pokud se bude moc drobit, přilijeme trochu vody, Natlačíme do formy.Vyšleháme tofu s vejci a sladidly. Pomalu budeme přilévat sójové…
Máslo s cukrem rozšleháme, přidáme vanilkovou esenci a vejce, dobře zašleháme. Prosátou mouku smícháme s jedlou sodou a solí, přisypeme ji k máslové směsi a vymícháme…
Zapneme troubu na 180 °C, s roštem uprostřed a plech vyložíme pečícím papírem. V míse nejprve promícháme všechny sypké suroviny, přidáme tekuté, dobře promícháme,…
Zapneme troubu na 180 ° C a plech vyložíme papírem na pečení.Promícháme všechny sypké suroviny a zvlášť všechny tekuté. Smícháme sypké i tekuté dohromady, vmícháme ovoce…
Bohatě nazdobené dortíky, tak akorát do dětské ručky připravíte podle našeho inspirativního receptu. Kyprý a šťavnatý korpus dozdobíte jemným smetanovo-vanilkovým krémem…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Dýňový cheesecake: Jak na něj, aby byl dokonalý? Chuti pomůžou ořechy i koření!
Šťavnaté švestky vyčistí střeva, zklidní nervy a dokonce pomůžou i s hubnutím!
Orient Express slaví 150 let a je stále symbolem luxusu: Jízdenka stojí jako ojetý automobil, za kaviár v jídelním voze dáte 15 tisíc korun