Rybí filé s karamelovou cibulí
Recept ještě nebyl hodnocenPorcie filé osolíme a okoreníme. Na oleji opečieme po 3 min. z oboch strán. Vyberieme a udržiavame v teple.K oleju do panvice pridáme maslo, necháme rozpustiť a vložíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Porcie filé osolíme a okoreníme. Na oleji opečieme po 3 min. z oboch strán. Vyberieme a udržiavame v teple.K oleju do panvice pridáme maslo, necháme rozpustiť a vložíme…
Filé osušíme, osolíme, opepříme a vložíme do zapékací misky. Přidáme kousky sušených rajčat, nakrájené šalotky, rozmarýn a vše zakápneme olejem ze sušených rajčat…
Oškrábeme brambory, nakrájíme na menší kousky a uvaříme je v osolené vodě. Mezi vařením brambor rozehřejeme pánev a na rozehřátou pánev vložíme na kousek másla 2 kousky…
Nejprve necháme rozmrazit ryby, poté z nich pomocí obrousku osušíme přebytečnou vodu. Osolíme, okmínujeme mletým kmínem a jemně posypeme mletou paprikou. Na pánev…
Všetky prísady na marinádu dobre premiešame, filé v nej obalíme a necháme v marináde stáť v chlade 24 hodín.Potom filé rozložíme do pekáčika a obložíme plátkami masla…
Rybí filé i surimi tyčinku necháme rozmrazit. List pórku spaříme a zabalíme do něho tyčinku. Filé pokud jde tak rozřízneme abysme měli širší plátek, osolíme, okořeníme a…
Kostky filé necháme na půl rozmrazit a překrojíme na trojúhelníky. Osolíme a opepříme. Strouhanku smícháme s nastrouhaným sýrem a libečkem. Vejce rozšleháme s mlékem a…
Olej zahřejeme na vysokou teplotu a osmažíme osolené natrhané file, vždy tak asi 3 minuty z každé strany. Opečené filé dáme stranou. Do stejné pánve dáme kousek másla a…
Rybí filé necháme rozmrazit, nakrájíme na malé kousky a smícháme se špenátem a vajíčkem. Osolíme a okořeníme podle chuti. Rukama tvoříme malé placičky a smažíme na…
světlou jíšku zalejeme vodou, rozšleháme, povaříme, přidáme libeček jen na ovonění, a přidáme na kostičky nakrájené a opečené rybí filé pokropené kmínem,přidáme sůl…
Filé nakrájíme na menší silnější porce, které vložíme do porcelánové misky a marinujeme asi 3 hodiny v láku, který připravíme smícháním octu, citronové šťávy, koření,…
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata, jarní cibulky, kapii, osolíme a opepříme, orestujeme a přidáme petrželku. Na jiné pánvi opečeme na oleji…
Na omeletky zmiešame ryžu so snehom z bielkov, bielym korením a soľou. Na oleji z oboch strán vyprážame zo zmesi dobleda malé omeletky.Na oleji orestujeme nadrobno…
Plech pokapeme olejem. Každou porci filé osolíme, zabalíme do anglické slaniny a dáme doprostřed plechu. Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kousky, rozprostřeme…
Nejprve si připravíme jíšku : cibuli nakrájíme na kostičky , osmažíme, zasypeme moukou, přidáme papriku, sekaná rajčata, protlak a zalijeme vývarem. Povaříme asi 20…
Filé kostky nakrájíme na kousky. Z mouky, piva a vajíčka připravíme řídší těstíčko, do kterého namočíme rybí kousky asi tak na 30 minut. Poté je smažíme na rozpáleném…
Filé nakrájame na kocky (2x2 cm) a polejeme citrónovou šťavou.Karfilol rozoberieme na ružičky a premiešame s filé. Zmes vložíme do vymastenej zapekacej misy.Smotanu…
•Rybí porce si z obou stran lehce osolíme a potřeme dvěma stroužky prolisovaného česneku. Vrchní stranu ryb si pokapeme citron. šťávou, posypeme najemno pokrájenou…
Zmrzlé filety opláchneme, lehce osolíme, pokapeme šťávou a necháme 2hodiny odstát. Všechnu zeleninu si očistíme.Brambory nakrájíme na 5mm silné plátky, cibuli na tenké…
Filé nakrájame na plátky.Do vymasteného pekáča dáme polovicu na kolieska nakrájaného póru.Na pór uložíme plátky filé, osolíme, posypeme paprikou, soľou a korením…
Na rozpálenom oleji restujeme okorenený a osolený filet kožou nadol. Po cca 5 min otočíme a presunieme rybu na okraj panvice.Na zvyšnú časť pridáme na tenšie kúsky…
Rybacie mäso zomelieme na mäsovom mlynčeku. Rožky namočíme do vody, necháme nabobtnať a dobre vyžmýkame. Zmiešame rybacie mäso s vyžmýkanými rožkami a ostatnými…
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky. Dýni krájíme i se slupkou.Do pekáčku dáme filé, které jsme osolili, opepřili, posypali kořením na ryby. Na každé filé dáme…
Filé potrieme prelisovaným cesnakom, osolíme, obalíme zľahka v hladkej múke a na oleji smažíme z oboch strán. Potom filé vyberieme a udržiavame v teple.Do výpeku…