Rybí filé

Suroviny

500 g předvařeného rybího filé
50 g strouhaného křenu
1 uzenáč
4 rajčata
2 l vinného octa
0,05 l smetany
lžička ostré hořčice
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Den předem uvaříme rybí filé v osolené vodě a necháme v chladnu odležet.

  2. Následující den rozmícháme smetanu, hořčici, olej, ocet a křen, osolíme a opepříme.

  3. Nakrájíme okurku, rajčata, cibuli, uzenáč a filé a nasypeme do mísy, kterou jsme vyložili listy hlávkového salátu.

  4. Směs zalijeme připravenou omáčkou a necháme vychladit.

Komentáře k receptu Rybí filé

  • maris maris

    Výborné, určitě zopakuji a posílám bodík :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: rybí filé po řecku rybí filé recepty recepty rybí filé rybi file filé na vodě filé po řecku rybí file v remosce rybí filé recept filé v remosce rybí filé na grilu výborné rybí filé rybí filé na vodě výborné filé recepty z rybího filé filé recepty file na grilu ryby file recept recepty na rybí filé recept na rybí filé file recept