Rybí filé

toprecepty.cz Kuchař:

Ryby 1 názor

21

Suroviny

500 g předvařeného rybího filé
50 g strouhaného křenu
1 uzenáč
4 rajčata
2 l vinného octa
0,05 l smetany
lžička ostré hořčice
pepř
sůl
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Den předem uvaříme rybí filé v osolené vodě a necháme v chladnu odležet.

  2. Následující den rozmícháme smetanu, hořčici, olej, ocet a křen, osolíme a opepříme.

  3. Nakrájíme okurku, rajčata, cibuli, uzenáč a filé a nasypeme do mísy, kterou jsme vyložili listy hlávkového salátu.

  4. Směs zalijeme připravenou omáčkou a necháme vychladit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí filé

  • maris maris

    Výborné, určitě zopakuji a posílám bodík :yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo