Rozmarýnový králík na houbách
Recept ještě nebyl hodnocenKrálík je skvělé maso, ale je potřeba mu trochu pomoct proti vysušení - pomůže prošpikování slaninou. O hloubku chuti se postarají lesní houby a o neodolatelnou vůni…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Králík je skvělé maso, ale je potřeba mu trochu pomoct proti vysušení - pomůže prošpikování slaninou. O hloubku chuti se postarají lesní houby a o neodolatelnou vůni…
Kombinace bramborových noků, uzeného masa a jemně pikantní rukoly vás překvapí. Lehký pokrm, vonící po lesních houbách, se hodí nejen jako rychlá letní večeře. Na talíři…
Pro milovníky asijské kuchyně máme tip, jak připravit jeden z oblíbených receptů. Voňavá směs hub, zeleniny a koření, zabalená v tenkém rýžovém papíru a smažená…
Poctivá polévka z vývaru z vepřových nebo hovězích kostí je doplněná lesními houbami, černým pivem a zahuštěná strouhaným tvrdým chlebem. Lehkou pikantnost dodává zázvor…
Zapečená rajčata s houbovou náplní a křupavou čepičkou z toustového chleba a bylinek. Snadný bezmasý pokrm, který se hodí jako lehká večeře či studený i teplý předkrm.…
Kombinace lesních hub, vajec, pórku a dobře vyzrálé nivy je skutečným koncertem chutí. Pár surovin a přesto skvělé a lahodné jídlo, které je si můžete vychutnat samotné…
Houbové škvarky jsou delikatesou pro všechny nadšené houbaře. S přepuštěným máslem získají lahodnou a křupavou konzistenci. Příprava je snadná a zabere jen pár minut.…
Variace na kološvárské zelí, které má kořeny v rumunském Sedmihradsku. V tomto receptu je obohacené o lesní houby a jako tradičně v něm najdete i kysané zelí a rýži.…
Vepřová krkovice je oblíbená pro svou šťavnatost. Doplňte ji houbami a fazolovými lusky a získáte výborný pokrm, na kterém si pochutná celá rodina. Díky vyvařeným kostem…
Zapečené flíčky, které voní lesem a pozdním létem, kdy se vaří bez stresu s tím, co zrovna najdeme venku. Jemné těstoviny s máslem, dušenými houbami a špetkou kmínu…
Houby zapečené s vejci a chlebovými krutony voní po majoránce, kmínu a česneku. Rychlá a snadná večeře, která potěší nejednoho milovníka hub. Pro dokonalý chuťový…
Závitky z kuřecích prsou se špenátem a houbami můžete připravit i jako slavnostní oběd. S opékaným bramborem, dušenou rýží či zeleninovým salátem udělají na talíři…
Houbovec z Chuchelny je nadýchaný slaný nákyp, který připravíte z čerstvých, mražených či sušených hub, smetany a vajec. Voní naťovou petrželkou, muškátovým květem a…
Coquelet jsou mladí kohoutci, staří asi 4-6 týdnů, kteří váží pouze 400-600 gramů. Pro svoji malou velikost se nejčastěji připravují vcelku. V tomto receptu je naplníme…
Jemné bramborové těsto ukrývá voňavou houbovou směs s kousky špeku a cibulky, které společně tvoří sytý a chuťově bohatý pokrm. Potěší každého milovníka tradiční české…