Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jalovec - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Čabraka

Čabraka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Uzené koleno uvaříme do měkka spolu s cibulí a kořením, scedíme a po zchladnutí maso nakrájíme na kostičky. Mezitím vaříme ve vývaru z kolena brambory, kořenovou…

Lovecký králík na boku

Lovecký králík na boku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do naporcovaného masa (vepřové i králičí) poctivě vetřeme vzniklou olejovo-kořeněnou směs z v hmoždíři drceného jalovce, koření „Zvěřina + Divočina“ a oleje. Maso dle…

Colombo65

150 min

Paštika

Paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Určitě použijeme bůček, z libovějšího masa by paštika byla suchá. Játra naškrábeme nebo umeleme podle zvyklostí. Špek nakrájíme na drobné kostičky. Jalovec nadrtíme. Vše…

Jelení kýta s plněnou hruškou

Jelení kýta s plněnou hruškou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jelení kýtu očistíme, odblaníme, osolíme, posypeme rozdrceným kořením a necháme 2 dny v chladnu uležet . Maso osušíme papírovou utěrkou, nakrájíme na plátky,…

Bahula

90 min

Králičí hřbety ve slanině

Králičí hřbety ve slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Králičí hřbety jsem vykostil, osolil, opepřil a natřel hořčicí. Posypal rozmarýnem a zabalil do slaniny. Pak zavázal provázkem. Na rozpálenou pánev dáme olej, máslo,…

Olomoucká cibulačka

Olomoucká cibulačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Cibule nakrájíme na obloučky. Olej nebo sádlo rozehřejeme a nakrájenou cibuli na něm opečeme.Zalijeme asi 1,5 litrem vývaru, přidáme jalovec, kmín a vaříme asi 20 minut…

Iriska

50 min

1 12 13 14 15 16 18

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více