Kachní játra na zázvoru
Recept ještě nebyl hodnocenNa pánvi s troškou olivového oleje osmažíme nakrájenou cibuli a jarní cibulky jen bílé části, pak přidáme nakrájenou slaninu, orestujeme a dáme na ní opéct kusy jater,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na pánvi s troškou olivového oleje osmažíme nakrájenou cibuli a jarní cibulky jen bílé části, pak přidáme nakrájenou slaninu, orestujeme a dáme na ní opéct kusy jater,…
Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, játra na větší kousky. Slaninu nakrájenou na kostičky opečeme do zlatova, můžeme přidat kousek sádla.Ke slanině přidáme cibuli a po…
Rozpálíme si olej a vložíme nakrájená jatýrka. Opečeme, přidáme česnek na plátky a pak směs nakrájených barevných paprik s cibulí. Vše restujeme a zakápneme worcestrem a…
Játra očistíme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.Do pánve nalijeme olej a restujeme cibulku, necháme zpěnit, přidáme játra a necháme…
Nejprve si uděláme marinádu a v misce smícháme-sůl, pepř, kečup, žloutky, sójovou omáčku, worchester, papriku a 1 dcl vody, promícháme a necháme odpočívat. Játra si…
Uzené stehno si obereme a s játry nakrájíme na silnější proužky a cibuli také. Papriky na menší kousky, lahůdkovoé cibulky na kolečka a zelenou část si necháme na ozdobu…
V kastrolu kde budeme vařit rýži, si rozpálíme trochu oleje a lžičku másla. Přidáme pokrájený morek a rozpustíme. Pak přidáme rýži, osolíme, opepříme a restujeme. Po…
Kachní játra odblaníme a nakrájíme na plátky, které na krajích nařízneme, aby se při grilování nekroutily. Naložíme do marinády z bylinek, mléka, uzené papriky, sojové…
Panenku nakrájíme na 1,5cm plátky, okořeníme barbecue kořením, lisovaným česnekem, zakápneme olivovým olejem, promícháme a dáme minimálně na na 12 hodin do ledničky…
Brambory oloupeme a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Uvaříme je ve slané vodě, ale musí zůstat pevné.Meztím nakrájenou slaninu opečeme, přidáme cibuli a česnek na…
Sádlo nakrájíme na kostky, podlijeme vodou a dusíme cca 20 minut.Přidáme nasekanou cibuli a česnek a vaříme dalších cca 15 minut. Cibulka nesmí zhnědnout.Přidáme játra, …
Játra si omyjeme, vysušíme, naporcujeme, posypeme rozmarýnem a opepříme. Anglickou slaninu si po 2 kusech na sobě rozprostřeme na lince, na každou dáme porci jater, na…
Játra očištíme od žil. Zahřejeme porto-nevařit-společně se solí,cukrem a rozdrceným pepřem, aby se cukr a sůl rozpustily. Necháme vychladit. Játra rozložíme do hlubší…
Játra očistíme, osušíme a pokrájíme na malé kousky, všechnu uzeninu nakrájíme na menší kostičky, pórek pokrájíme na tenká kolečka, vejce pokrájíme na čvrtky, rohlíky…
Kachní játra očistíme(neklepeme),posypeme kořením a tymiánem,solí a dáme pomalu opéct na pánev s olejem,mezitím nakrájíme zeleninu-papriku na proužky,zelenou cibulku na…
kachní kůže, sádlo, i libový ořez /všechno, co se dalo ožpižlat z kachních trupů, už jednou ořezaných/ jsem nakrájel na kostky a pomalu vyškvařil sádlo. První skleničku…
Opláchnutou husokachnu dobře očistíme (obereme všechna brka) a osušíme. Dutinu kachny osolíme a vložíme stonky majoránky a zvenku osolíme a okmínujeme. Pekáč vymažeme…
Játra důkladně odblaníme a vyžilkujeme. Nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a přilijeme portské víno. Přimícháme nasekaný tymián a necháme chvilku proležet. …
Divoká kachna je doslova lahůdkou na stole. Zvlášť, pokud je i nadívaná. Inspiraci na jednu takovou najdete v tomto receptu. Kachnu naplníme nádivkou z uzeného masa,…